Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

42 találat a(z) "Oláh Zsanett" cimkére.

Együttműködési megállapodást írt alá az MNKH és a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ

2018. március. 13. 16:40
A Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) és a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ együttműködési megállapodást írt alá Budapesten, amelynek célja, hogy a Kárpát-medencében elért agrárkutatási és innovációs eredményeket az MNKH a külpiaci kapcsolatai révén világszerte ismertté tegye.

Kétnapos nemzetközi konferencia sportgazdasági fókusszal

2018. május. 03. 14:40
A Testnevelési Egyetem és a Magyar Nemzeti Kereskedőház május 9-10-én rendezi a Sport és Innováció Nemzetközi Konferenciát. A kétnapos esemény keretében sportágazati vezetők, tudományos, gazdasági és külpiaci szakértők vitatják meg az iparág aktualitásait, az elmúlt időszak legfőbb sporttudományokhoz köthető kutatási eredményeit, illetve az ágazat jövőbeni irányvonalait.

Több mint egymilliárd forint értékű üzletkötés Bihar megyében

2018. január. 30. 09:30
A Magyar Nemzeti Kereskedőház nagyváradi regionális képviselete több mint 1 milliárd forint értékű üzletkötésben működött közre a megnyitása óta. Az iroda ezen túlmenően több mint 450 Bihar megyei magyar érdekeltségű vállalkozással alakított ki napi szintű együttműködést – hangsúlyozta Oláh Zsanett, a Magyar Nemzeti Kereskedőház vezérigazgatója.

Oláh Zsanett: eredményesek az MNKH erdélyi regionális képviseletei

2018. január. 25. 16:30
A Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) erdélyi regionális képviseletei már több mint 2000 magyar érdekeltségű vállalkozással alakítottak ki együttműködést, az erdélyi irodahálózat tavaly mintegy 1,63 milliárd forint üzletkötésben működött közre, az első képviselet megnyitása óta ez az érték meghaladja a 2,7 milliárd forintot – közölte Oláh Zsanett, a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) vezérigazgatója Erdélyben tett látogatását követően.

Megállapodást kötött a Magyar Nemzeti Kereskedőház és a Magyar Fejlesztési Bank

2018. január. 18. 13:01
A Magyar Nemzeti Kereskedőház együttműködési megállapodást kötött a Magyar Fejlesztési Bankkal a hazai vállalkozások gazdasági erejének és versenyképességének fokozása érdekében.

MNKH: a horvátországi gazdaságfejlesztési programnak már vannak eredményei

2018. január. 16. 08:01
A magyar kormány által támogatott horvátországi Terület- és gazdaságfejlesztési programban nyertes drávaszögi magyar pályázók mintegy 210 millió forint értékben vásároltak termelőeszközöket és különböző mezőgazdasági berendezéseket anyaországi cégektől – jelentette ki Oláh Zsanett, a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) vezérigazgatója hétfőn a horvátországi Csúzán.

Közel egymilliárd forintos támogatást nyertek muravidéki vállalkozások

2018. január. 11. 14:59
Két pályázati körben összesen csaknem egymilliárd forint gazdaságfejlesztési támogatást nyertek a szlovéniai Muravidék magyar vállalkozói - ismertette Oláh Zsanett, a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) vezérigazgatója csütörtökön Dobronakon (Dobrovnik).

Több mint 5 milliárd forint értékű üzletkötések a kárpát-medencei térségben a Magyar Nemzeti Kereskedőház szakmai közreműködésével

2018. január. 04. 13:28
Több mint 5,2 milliárd forint értékű üzletkötés jött létre a Magyar Nemzeti Kereskedőház Közép-európai Irodahálózatának köszönhetően. Oláh Zsanett, a Magyar Nemzeti Kereskedőház vezérigazgatója szerint az elkövetkezendő időszakban még dinamikusabbá tehetők a magyar-magyar gazdasági kapcsolatok, köszönhetően elsősorban a kormány által meghirdetett Gazdaságfejlesztési Programoknak.

Sikeresek a kereskedőház kárpátaljai regionális képviseletei

2018. február. 15. 08:32
Kárpátaljai regionális képviseleteink révén már több mint 1,1 milliárd forint értékű konkrét exportlehetőséghez jutottak partnereink.

Már félezer kárpátaljai vállalkozással van napi kapcsolatban a kereskedőház

2018. február. 14. 09:58
A Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) sikeres kárpátaljai működését jól mutatja, hogy helyi képviseletei révén mintegy 500 kárpátaljai vállalkozással alakított ki napi szintű együttműködést, amelynek köszönhetően eddig több mint 1,1 milliárd forint értékű konkrét exportlehetőséghez jutottak partnerei.

összesen: 42 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5