Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

5 találat a(z) "okos város" cimkére.

Fellendíthetik a helyi ingatlanpiacot az okosváros-megoldások

2018. június. 07. 17:58
Június elején Salgótarján és Paks polgármestere megállapodást kötött arról, hogy együttműködve, egymás tapasztalataiból tanulva formálják át településeiket 21. századi smart cityvé. Az „okosváros”-megoldások fellendíthetik a helyi ingatlanpiacot is.

Energiagazdálkodási kutatási programot indított a Sagemcom és a Szegedi Tudományegyetem

2018. január. 05. 08:01
A Szegedi Tudományegyetemmel (SZTE) együttműködésben fejleszt smartcity és smartvillage technológiákat a Sagemcom Magyarország Kft. egy uniós támogatással indult 2,481 milliárd forintos projektben.

Az okos közlekedés legnagyobb innovációs fórumát rendezik meg Budapesten

2018. január. 04. 08:01
Nemzetközi és hazai szakértők, vezető politikusok és gazdasági döntéshozók részvételével rendezi meg a harmadik think.BDPST innovációs konferenciát 2018 márciusában az Antall József Tudásközpont, együttműködésben a Külgazdasági és Külügyminisztériummal, a Nemzetközi Visegrádi Alap támogatásával.

Okos városok, kreatív vállalkozások

2017. október. 16. 11:00
Okos városok és kreatív vállalkozások címmel rendezett Budapesti Vállalkozásfejlesztési Fórumot a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) 2017. október 12-én, a Budapest Design Hét alkalmából. A rendezvény fő témája az okos, élhető városok és a kreatív ipari vállalkozások kapcsolata volt.

Budapesten hozta létre az okos városokat fejlesztő központját a Deutsche Telekom

2017. november. 14. 11:44
A Deutsche Telekom Budapesten hozta létre European Smart Solutions Center (ESC) központját, amelynek célja az okos városok fejlesztésének felgyorsítása Európában.