Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

25 találat a(z) "OECD" cimkére.

Jobban áll a magyar gazdaság az OECD-nél

2018. május. 30. 12:45
Javította a magyar gazdaság növekedésére vonatkozó előrejelzését a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) a Gazdasági kilátások címmel fél évente megjelenő prognózisának legfrissebb, szerdán megjelent kiadványában.

Szalai Piroska: folytatódhat a bérszínvonal felzárkózása a nyugat-európai szintre

2018. február. 26. 11:01
Magyarországon volt a második legmagasabb tavaly a keresetek emelkedése az Európai Unió 28 tagállama közül. A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) előrejelzése szerint idén Magyarországon várható a legnagyobb bérnövekedés.

Varga: a versenyképesség erősítésében kiemelt szerep jut a kkv-knak

2018. február. 05. 07:58
Magyarország versenyképességének további erősítésében kiemelt szerep jut a kkv-knak- mondta Varga Mihály arról a hétfői konferencián nyilvánosságra kerülő stratégiáról, amely a kormány és a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet szakmai együttműködésében készül el.

Nem emelkedett a munkanélküliség az OECD-országokban

2018. december. 12. 16:12
A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) honlapján nyilvánosságra hozott adatok alapján az előző három hónapban mért 5,2 százalékon stagnált a munkanélküliségi ráta októberben az OECD 36 tagállamában.

Magyarország az első negyedben az adóteher mértékében az OECD-tagok között

2017. november. 24. 11:44
Immár a hetedik egymást követő évben és több mint ötvenéves csúcsra emelkedett tavaly a GDP-arányos összadóbevétel a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) tagállamaiban. Az adómixben növekszik a személyi jövedelemadó szerepe.

Multilaterális adóegyezményhez csatlakozott Magyarország

2017. június. 08. 08:01
Magyarország csatlakozott a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) multilaterális adóegyezményéhez. A dokumentumot Balogh László pénzügypolitikáért felelős helyettes államtitkár írta alá az OECD miniszteri értekezletének margóján, több mint 65 országgal együtt, Párizsban.

151 millió eurót fordítottunk nemzetközi segélyezésre

2017. április. 12. 09:03
Rekordösszeget fordított nemzetközi támogatásokra a tavalyi évben az Európai Unió, amely továbbra is a világ legnagyobb segélyezőjének számít - közölte kedden az Európai Bizottság a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) adataira hivatkozva.

Stabil a növekedés a nagyobb fejlett gazdaságokban az OECD szerint

2016. október. 10. 18:32
Stabil a növekedés a nagyobb fejlett gazdaságokban az OECD hétfőn közzétett augusztusi összetett makrogazdasági mutatója, a CLI tanúsága szerint.

Korai halálozás: Magyarország az unió éllovasa

2016. november. 24. 13:30
A százezer főre vetített korai halálesetek száma Magyarországon volt a legnagyobb 2013-ban, a 411-es mutató az uniós átlag több mint kétszerese.

Az európaiak tovább élnek, de nem feltétlenül nő az egészségben eltöltött életévek száma

2016. november. 23. 18:04
Az Európai Unióban emberek életét lehetne megmenteni és több milliárd eurót lehetne megtakarítani egészségfejlesztést és betegségmegelőzést célzó szakpolitikai eszközökkel és az egészségügyi ellátás hatékonyságának javításával – derül ki az Európai Bizottság és az OECD „Egészségügyi pillanatkép: Európa 2016” című közös jelentéséből.

összesen: 25 db | 10 db/oldal

1 2 3