Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

11 találat a(z) "Nemzeti Agrárgazdasági Kamara" cimkére.

Nem szabad engedni, hogy csökkenjenek az uniós agrárforrások

2019. március. 01. 16:36
A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) az átcsoportosítások megelőzése érdekében kezdett aláírásgyűjtésbe - mondta Jakab István, a Magosz elnöke az M1 aktuális csatornán pénteken.

Az új vízügyi szabályozás csökkenti a gazdák terheit

2019. január. 10. 17:20
Az engedélyezéssel járó adminisztrációs- és költségterhek csökkenésével jár az az új vízügyi szabályozás, ami a korábbi öt évről húsz évre emelte az öntözésre szóló vízjogi üzemeltetési engedély érvényességét.

Folytatódik az Európai Friss Kalandok kampány

2019. április. 04. 17:31
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és az Interfel francia zöldség-gyümölcs szakmaközi szervezet közös kampánya elsősorban a gyermekes családokat ösztönzi a zöldség- és gyümölcsfogyasztásra.

Közös agrárpolitika 2020 után: korszerűsítést és egyszerűsítést javasol az Európai Bizottság

2018. június. 02. 12:31
A közös agrárpolitika (KAP) korszerűsítését és egyszerűsítését javasolja az Európai Bizottság. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke szerint a legfontosabb a következő hétéves költségvetési keretének a nagysága, az erre vonatkozó bizottsági javaslatot a NAK továbbra is elfogadhatatlannak tartja.

Egységes kérelmek: a falugazdászok idén is segítenek a beadásban

2018. április. 12. 09:45
A múlt héten elkezdődött az egységes kérelmek idei benyújtási időszaka. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) falugazdászai az eddigiekhez hasonlóan segítséget nyújtanak a kérelmek elkészítésében, beadásában.

Fontos határidőre figyelmeztet a NAK: március 20-ig biztosítható az őstermelői jogviszony folyamatos fenntartása

2017. február. 14. 13:14
Az őstermelők 2017. március 20-ig érvényesíthetik igazolványukat annak érdekében, hogy őstermelői jogviszonyuk folyamatos legyen és az őstermelőként történő értékesítési tevékenységüket idén is jogszerűen folytathassák – hívja fel a figyelmet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.

Agrárszakképzés és -felsőoktatás: a problémák az ágazat versenyképességét veszélyeztetik

2017. február. 06. 18:29
A munkaerő-piaci és szakember-utánpótlás veszélyben van, ez pedig az agrárágazat versenyképességének alacsony szintjét eredményezi – derül ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának munkaanyagából.

NAK: növelni kell a feldolgozott termékek arányát az élelmiszerexportban

2016. július. 22. 08:41
Az utóbbi tíz évben jelentősen bővült a magyar agrárexport, azonban a kivitelnek csak alig harmadát adják a feldolgozott mezőgazdasági termékek, élelmiszerek. Ez az arány a legtöbb közép-kelet-európai országban jellemzően magasabb, míg a nyugat-európai országokban eléri az 50–60 százalékot is – hangsúlyozta Éder Tamás, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara élelmiszeriparért felelős alelnöke, az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetségének elnöke a XXVII. Bálványosi...

70 ezer fogyasztót ért el a dinnye promóciós program

2016. augusztus. 24. 18:03
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és az Agrármarketing Centrum által július közepén indított dinnye promóciós programhoz csatlakozott hat kereskedelmi áruházlánc (ALDI, Auchan, CBA, Lidl, METRO, SPAR) közel 50 üzletében 124 alkalommal kóstolhatták a kiváló minőségű hazai görög- és sárgadinnye különböző fajtatípusait a vásárlók.

Pályázati tanácsadó hálózatot hoz létre az agrárkamara

2016. augusztus. 22. 13:48
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elindította a Pályázati Tanácsadók Hálózata (PTH) szolgáltatását; a pályázati Tanácsadók Hálózata 2016. augusztus 15-től várja a pályázatírók jelentkezését, a tagok 2016. szeptember 1-től vehetik igénybe a szolgáltatást.

összesen: 11 db | 10 db/oldal

1 2