Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

864 találat a(z) "NAV" cimkére.

Szja-módosítás: a netes kitöltővel a legkényelmesebb

2018. március. 28. 14:30
Legkényelmesebben a netes kitöltővel módosítható a NAV által elkészített szja-bevallási tervezet, sőt a tavalyi bevallás önellenőrzése is ezen a felületen a leggyorsabb – hívja fel a figyelmet az adóhivatal.

Elektronikus ellenőrzés: a legfontosabb tudnivalók és az első tapasztalatok

2018. március. 28. 10:33
2018-tól a NAV ellenőrzési tevékenységében, az ellenőrzött adózó és a revízió közötti kapcsolattartás módja tekintetében új időszámítás kezdődött – írja Nemes-Somogyi Krisztina osztályvezető, az adóhivatal Ellenőrzési Főosztályának munkatársa.

Hamis GUCCI és Louis Vuitton ruhák akadtak fenn az EKÁER ellenőrzésen

2018. március. 26. 17:59
A NAV pénzügyőrei Ártándnál megközelítőleg 31 millió forint értékű hamis ruházati termékeket találtak egy lengyel kamionban. A ruhákat lefoglalták, az ügyben szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértése és iparjogvédelmi jogok megsértése miatt indult eljárás.

Hol és ki számíthat a nagyhéten NAV-revizorokra? – Itt a friss lista

2018. március. 26. 09:25
Döntően a húsvéti ünnepekhez kapcsolódnak az adóhivatal 13. heti ellenőrzései, az ADÓtraffipaxból kiderül, hol, mikor és mit vizsgálnak a revizorok.

Tállai András: beváltotta a reményeket a szemléletváltás

2018. március. 25. 08:15
Számos új szolgáltatást nyújt ügyfeleinek az adóhivatal 2016-tól. A mellett, hogy ezek a könnyítések több mint ötmillió magánszemélyt, illetve mintegy egymillió vállalkozást segítenek az adóügyeik intézésében, a szolgáltatások nemzetközi szinten is példaértékűek, átvételük lehetőségét több uniós tagállam adóhivatala jelenleg is vizsgálja – tájékoztatott Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára.

Az ingatlan-adásvételi szerződés felbontásának adójogi következményei

2018. március. 23. 14:02
A NAV revizorai egy áfakiutalási igény kapcsán bevallások utólagos vizsgálatára irányuló ellenőrzést végeztek; a tanulságokat is az adóhivatal foglalta össze.

Ital-automaták bekötése: a Magyar Postánál lehet időpontot foglalni

2018. március. 21. 10:31
Az italautomatát üzemeltető vállalkozásoknak még több mint három hónapjuk van az ún. automata felügyeleti egység beszereltetésére, amelynek segítségével nemcsak az adóhivatal lát rá a forgalmi adatokra, hanem az üzemeltető is pontosan nyomon tudja követni a bevételeket és a készletfogyást. Annak érdekében, hogy a beszerelés ütemezetten és a lehető legkényelmesebben történjék, a Magyar Postánál lehet időpontot foglalni – hívja fel a figyelmet a Nemzetgazdasági...

Hol kell NAV-revizorokra számítani? – Itt a 12. heti lista

2018. március. 19. 09:32
Az adóhivatal jó szokása szerint közzétette, hol és kiknek kell nagyobb valószínűséggel operatív ellenőrzésre számítaniuk.

K+F költségek elszámolása: tévedésekre figyelmeztet a NAV

2018. március. 18. 11:10
A NAV adóellenőrzéseinek megállapításai jellemzően nem helytelen költségelszámolásból, inkább a tevékenységek téves K+F minősítéséből adódnak – olvasható az adóhivatal tájékoztatójában.

Március 19-ig lehet kérni az szja-bevallás tervezetet a NAV-tól

2018. március. 13. 14:00
Még csaknem egy hétig, március 19-ig kérhetik az szja-bevallási tervezet postázását levélben, SMS-ben vagy az adóhatóság honlapján kitölthető űrlapon azok, akiknek nincs ügyfélkapuja - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

összesen: 864 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11