Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

11 találat a(z) "napenergia" cimkére.

Már az állami közműszolgáltatóval is telepíttethetünk napelemet a házunkra

2018. június. 04. 17:56
A Nemzeti Közművek elindította lakossági napelemes szolgáltatását, amely az egész ország területén elérhető. Az ügyfelek a napelemes rendszer telepítésével áramfelhasználásuk jelentős részét közvetlenül megújuló energiaforrásból fedezhetik.

Naperőművet épít Nagykőrösön az Alteo

2018. július. 24. 08:01
Naperőművet épít Nagykőrös külterületén az Alteo-csoport, miután megvásárolt két fotovoltaikus projekttársaságot.

Több ezer magyarországi családi ház tetejére telepítenek napelemet

2017. szeptember. 21. 10:58
A jövő év végéig mintegy 2500 új, háztartási méretű kiserőmű létesülhet az országban, mert most szerelik fel azokat a napelemes rendszereket, amelyek telepítésére a tavaszi kérelmezési hullám során szereztek engedélyt.

Sötéten látja saját jövőjét a német napelemgyártó

2017. május. 11. 10:15
A Solarworld AG felügyelő bizottsága a gazdálkodási helyzetet mérlegelve arra a következtetésre jutott, hogy nem lehetséges pozitív prognózist felállítani a cég jövőbeni kilátásaira.

Jelentősen nőhet a naperőművek száma Magyarországon

2017. január. 20. 18:30
Jelentősen nőhet a 0,5 megawatt (MW) teljesítménynél kisebb naperőművek száma Magyarországon, erre lehet következtetni a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatalhoz (MEKH) tavaly decemberben beérkezett beadványokból.

Gombamód szaporodnak itthon a napenergiát hasznosító kiserőművek

2017. december. 18. 08:44
Az idei első fél évben 2850 háztartási méretű kiserőmű (hmke) létesült, beépített teljesítményük több mint 22 megawatt. A berendezések szinte mindegyike napelemes. A háztartások jövőbeli napelemmel ellátását segítheti, hogy olcsóbbak lehetnek ezek a berendezések, miután eltörölték a rájuk kivetett földvédelmi járulékot.

Plusz egy év haladékot kaptak a naperőművet építő cégek

2017. augusztus. 23. 12:01
Egy évvel később kezdhetnek áramot termelni az engedélyükben lévő időpontnál azon cégek, amelyek a támogatási rendszerben adnak el napenergiával előállított áramot. A várható naperőmű-beruházási dömping a szabályozás rugalmasabbá válásának köszönhetően a tervezettnél időben jobban elhúzódva valósulhat így meg.

Nap- és szélenergiás befektetésekkel bővíti portfólióját az Alteo

2017. augusztus. 03. 11:01
Csaknem 10 milliárd forint értékben új beruházásokat indíthat az Alteo. A társaság igazgatósága három, összesen 18,1 megawatt (MW) teljesítményű, napenergiát hasznosító erőmű megvalósítási feltételeiről döntött, továbbá jóváhagyta egy 2 megawatt teljesítményű szélerőmű akvizícióját.

Napelemeket gyártó cég kezdte meg működését Veszprémben

2017. április. 20. 18:31
Évente nyolcezer háztartás számára elegendő napelemet gyárt majd most átadott veszprémi telephelyén a Corecomm SI Kft.

Konferencia a Nap és a társadalom kapcsolatáról

2016. november. 30. 13:30
A Napsugárzásvédelmi Tudományos Testület és az Országos Meteorológiai Szolgálat a Nap társadalomban betöltött szerepéről rendez konferenciát pénteken Budapesten.

összesen: 11 db | 10 db/oldal

1 2