Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

140 találat a(z) "NAK" cimkére.

Bucikkal bújnak ki az előírások alól az albán pékségek

2017. október. 02. 17:45
A minőségi péktermékeket készítő magyar sütőipari cégek érdekében a fogyasztói tudatosság emelésére van szükség – hangzott el a Földművelésügyi Minisztérium, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal és a Pékszövetség képviselői között tartott megbeszélésen.

Figyelmeztet a NAK: október végéig jelenthető be a jövő évre tervezett egyszerűsített foglalkoztatás

2017. október. 01. 09:45
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara felhívja a gazdálkodók figyelmét, hogy október 31-ig jelenthetik be a jövő évre vonatkozó egyszerűsített foglalkoztatási szándékukat, ezáltal tervezhetőbbé téve az átjárást a közfoglalkoztatás és az idénymunka között.

Törvénymódosítás lett a kamarai tagok javaslataiból

2017. november. 29. 16:58
A tagságtól érkezett észrevételek alapján Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke (a fotón) törvénymódosító javaslatokat nyújtott be. Ezek a mezőgazdasági idénymunka rugalmasabb és teljesebb kiszolgálását, a termőfölddel kapcsolatos illetékmentességi szabályok enyhítését célozzák.

Mobilon is lekérhetik a gazdák az időjárási adatokat

2017. november. 20. 14:50
A NAK APP 2.0 projekt első fázisának köszönhetően az eddig csak a köztestület internetes portálján elérhető szolgáltatások immár mobil környezetben is megjelennek.

Pártoló tagságot vezet be az agrárkamara a határon túli gazdáknak

2017. március. 31. 08:01
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) megkezdi a pártoló tagság bevezetését a határon túli magyar gazdák körében – közölte a kamara a Kárpát-medencei Magyar Gazdák Egyeztető Fóruma ülését követően.

Minősített pályázatírókkal segíti tagjait az agrárgazdasági kamara

2017. március. 22. 14:01
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) pályázati tanácsadói hálózatával nyújt segítséget mintegy 400 ezer tagjának a pályázatok kiválasztásában, elkészítésében, megvalósításában, a rendelkezésre álló források hatékony lehívásában.

Tíz napjuk maradt az őstermelőknek igazolványuk érvénesítésére

2017. március. 10. 12:14
Még tíz napig, március 20-ig érvényesíthetik igazolványukat az őstermelők annak érdekében, hogy őstermelői jogviszonyuk folyamatos legyen és az őstermelőként történő értékesítési tevékenységüket idén is jogszerűen folytathassák.

Európai gyümölcsnapért lobbizik az Agrárkamara

2017. március. 09. 15:30
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara arra kéri a magyar EP-képviselőket, hogy támogassák az Európai Gyümölcsnap bevezetését célzó spanyol kezdeményezést. A tervek szerint július 12-e lenne az Európai Gyümölcsnap, amely a gyümölcsfogyasztás fontosságára hívná fel a figyelmet.

Ingyenes számon lehet hívni az agrárkamara ügyfélszolgálatát

2017. március. 07. 16:16
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tagjai és partnerei – belföldi vezetékes vagy belföldi mobilhálózatból – mostantól ingyenesen hívhatják a szervezet ügyfélszolgálatát.

Együnk több magyar gombát – biztat az Agrárkamara

2017. május. 30. 17:00
Idén ismét találkozhatnak a fogyasztók különböző zöldség- és gyümölcsfélék fogyasztását népszerűsítő kampányokkal az áruházláncokban. Júniusban a hazai csiperke- és laskagomba kerül a fókuszba.

összesen: 140 db | 10 db/oldal

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12