Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

90 találat a(z) "NAK" cimkére.

Versenyképes termék lehet a biomassza

2017. szeptember. 25. 18:01
A biomassza-alapú gazdaság irányába történő tudatos elmozdulás elősegítése lehetővé teheti az erőforrás-hatékony, hulladékmentes és fenntartható gazdálkodás kialakítását.

Szinte az összes mezőgazdasági vállalkozás kap fejlesztési támogatást

2017. szeptember. 14. 17:30
Az agrárgazdaság vállalkozásainak 91 százaléka tud hozzájutni valamilyen fejlesztési támogatáshoz - hangsúlyozta Éder Tamás a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara eredményeit értékelve az élelmiszeripari körkép őszi rendezvénysorozatának rendezvényén Budaörsön csütörtökön.

Uniós forrásból fejleszthetnek az élelmiszeripari vállalkozások

2017. szeptember. 13. 10:01
A következő egy-két évben összesen 300 milliárd forint uniós forrás segítheti az élelmiszeripari vállalkozások beruházásait, fejlesztéseit.

Erős versenytársat kaptak Ukrajnával a magyar agrárvállalkozások

2017. szeptember. 12. 12:31
Erős versenytársat kaptak az unióban a magyar gazdálkodók azzal, hogy Ukrajnát beengedték a közös európai piacra.

NAK: fel kell készülni a madárinfluenza ismételt megjelenésére

2017. szeptember. 09. 12:34
Higiéniai képzésekkel, az állattenyésztési ágazatokra kidolgozott kárenyhítési, illetve díjtámogatott biztosítási rendszer létrehozásával számottevően csökkenthető lenne a madárinfluenza okozta kár a kórokozó esetleges ismételt megjelenése esetén – mondta Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke egy libatenyésztési szakmai konferenciáján, Kiskunfélegyházán.

Hamis méz: határozott fellépést kér az EU-tól két magyar szervezet

2017. szeptember. 06. 19:01
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és az Országos Magyar Méhészeti Egyesület (OMME) sürgeti az Európai Unió döntéshozóit, hogy megfelelő szabályozással és ellenőrzésekkel lépjenek fel a – főképp Kínából beáramló – hamis méz ellen.

Csökkenhetnek a kisüzemi borászatok adminisztrációs terhei

2017. szeptember. 05. 17:00
Az idén életbe lépett új jövedéki törvény eredményeként várhatóan még az év végéig csökkenhetnek a kisüzemi bortermelők adminisztrációs terhei - mondta Gál Péter, a Földművelésügyi Minisztérium helyettes államtitkára.

Új szilvaültetvények kellenek az Agrárkamara szerint

2017. szeptember. 05. 13:14
A minőségi magyar friss szilva és az ipari szilvapüré külföldön is keresett. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szerint a piaci igények kiszolgálásához már a közeljövőben komoly ültetvényfejlesztésekre van szükség.

Túrókészítést is tanulhatnak az Agrárkamara szakmai napjain

2017. szeptember. 04. 14:45
Joghurt, kefir, túró, gomolya előállítása témákban szervez ingyenes tejipari szakmai napokat a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.

Tavaly 18-an haltak meg agrárbalesetekben

2017. október. 27. 19:16
A halálos munkahelyi balesetek negyede a mezőgazdaságban történt tavaly, a legfőbb veszélyt a traktorokkal és más gépekkel gázolás, ütközés jelenti. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara országszerte fórumokat tart a munkabiztonság növelése érdekében.

összesen: 90 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9