Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

102 találat a(z) "NAK" cimkére.

Gazdálkodási napló: fontos határidőre figyelmeztet a NAK

2018. január. 30. 15:37
A korábbi évektől eltérően idén január 31-ig kell az érintetteknek beadniuk a Gazdálkodási napló egyes adatait (web-GN) a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) felé. A határidő jogvesztő, az adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztása akár a támogatás 30 százalékának levonásával is járhat. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) falugazdászai segítséget nyújtanak a web-GN benyújtásában.

A tejesek sem akarnak kimaradni az áfacsökkentésből

2018. január. 23. 18:59
Az UHT tejek áfájának mihamarabbi mérséklését, illetve a tisztességtelen nagykereskedők fokozottabb ellenőrzését sürgetik a piaci szereplők – hangzott el a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által szervezett tejágazati megbeszélésen.

Újabb szolgáltatásokat tervez az Agrárkamara

2018. január. 22. 19:30
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Kalocsán nyitotta meg ötödik Szolgáltató Központját. Tájékoztatási, tanácsadási szolgáltatásokat is biztosítanak a gazdálkodóknak, vállalkozásoknak, külső szakmai partnerek bevonásával.

Bocsánatkérést sürget az Agrárkamara elnöke

2018. január. 17. 10:31
Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke levélben szólítja fel a Magyar Közút Nonprofit Zrt. vezetőségét, hogy nyilvánosan kérjen bocsánatot a magyar gazdálkodóktól. A TV2 Tények január 11-i riportjában a cég szóvivője emberéleteket kért számon a gazdákon, amit a Kamara felháborítónak tart.

Milliárdokból fejleszti a falugazdász-hálózatot az agrárkamara

2018. január. 16. 15:29
Számos, a gazdálkodást könnyítő intézkedés született a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara kezdeményezésére - hangsúlyozta a testület elnöke kedden Budapesten évindító sajtótájékoztatóján.

Májustól a Jéger vadássza le a jégfelhőket az égről

2018. január. 16. 12:01
Május elején indul az új, országos lefedettségű jégkármérséklő rendszer, a Jéger, amelyet 1,8 milliárd forintért építenek ki, és amelytől jelentős megtakarítást várnak.

Aggódnak a gazdák a szokatlanul meleg időjárás miatt

2018. január. 08. 18:24
A szokatlanul meleg időjárás jót tesz a háztartásoknak az alacsonyabb fűtésszámlák miatt, azonban a mezőgazdaság szereplői számára napról napra több veszélyt rejt magában. Ha ugyanis több hétig még maradna januárban az évszakhoz képest kimagaslóan meleg időjárás, az megváltoztatná a növények normális életritmusát – hívja fel a figyelmet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).

Így csökkenthetik az agrárvállalkozások energiaköltségeiket

2018. február. 15. 17:29
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai számára vezetékes földgáz-beszerzéssel kapcsolatos tendert indít az év első felében a 2018/2019. gázévi energiaköltségek csökkentésére.

Egymilliárd forintot spóroltak az országnak a falugazdászok

2018. február. 05. 17:30
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) falugazdászai 2014 óta közel 1000 milliárd forintnyi forrás lehívásához segítették hozzá a gazdálkodókat – hangzott el a NAK mezőcsáti megújult falugazdász irodájának február 2-i átadásán.

Talajvizsgálati szolgáltatást nyújt tagjainak a NAK

2018. február. 01. 08:01
Tovább bővíti szolgáltatásait a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK): a tagság körében népszerű tápanyag-gazdálkodási terv készítési szolgáltatás mellé a jövőben versenyképes, a piacon elérhetőnél rövidebb határidővel elkészülő laboratóriumi talajvizsgálatot is kínál a köztestület nonprofit Kft.-je. Az ehhez szükséges hátteret a Kaposvári Egyetem (KE) akkreditált talajtani laboratóriuma biztosítja. A szolgáltatás – kísérleti jelleggel – öt megyében indul el.

összesen: 102 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11