Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

6 találat a(z) "Nagy István" cimkére.

Hétmillió eurós beruházást adott át a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft.

2018. szeptember. 19. 15:30
Új üzemcsarnokot és palackozó gépsort avatott szentkirályi telephelyén a budapesti székhelyű Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. szerdán.

Idén már Kiváló Termék védjegyre is pályázhatnak a hazai vállalkozások

2018. június. 06. 17:22
Idén új kategóriával, a Kiváló Termék védjeggyel bővül a jelenleg a Magyar Termék, a Hazai Termék és a Hazai Feldolgozású Termék védjegyekből álló tanúsító rendszer.

A technológiai fejlesztés a versenyképességet segíti, de nem váltja ki az ember részvételét az agráriumban

2018. július. 28. 09:50
„A mezőgazdaság modernizációjának hatása a vidékre” címmel tartott a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara kerekasztal-beszélgetést a XXIX. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor keretében. Az esemény résztvevői szerint a mezőgazdaság és az élelmiszeripar technológiai fejlődése folyamatosan zajlik, azonban a gazdák és a szakemberek szerepét ez soha sem váltja ki.

A jó magyar gabonát külföldön is keresik

2017. augusztus. 09. 19:15
Mennyiségben és minőségben megfelelő volt idén a magyar búzatermés – derült ki az idei betakarítást lezáró sajtótájékoztatón, Chernelházadamonyán. A megtermett gabona bőségesen fedezi a hazai szükségleteket, így az idén is lesz lehetőség exportra.

Bivaly tejben-sajtban fürösztik Gyomaendrődöt és környékét

2017. április. 30. 09:26
Átadták a gyomaendrődi bivalytej-feldolgozó üzemet a Békés megyei Gyomaendrődön. Az üzemet olasz technológiával olasz sajtkészítő mesterek vezetik majd, három munkavállalónak és szeptembertől a diákoknak adva munkát, mint duális képzőhely.

FM: a határon túli agrárkapcsolatok fejlesztése kiemelt feladat

2016. július. 22. 16:04
A határon túli agrárkapcsolatok fejlesztését kiemelt feladatként kezeli a magyar agrártárca – mondta Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) parlamenti államtitkára pénteken a 27. Bálványosi Nyári Szabadegyetemen, Tusnádfürdőn.