Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

113 találat a(z) "Nagy-Britannia" cimkére.

Budapestnek is fájhat az angol font gyengülése

2016. július. 08. 11:46
Nagyon hiányoznának a budapesti turizmusnak, ha a Brexit miatt elmaradoznának a brit turisták a magyar fővárosból. A szigetországból érkező vendégek naponta átlagosan 24 ezer forintot költenek el itt.

Mérsékelt hatása lehet a Brexitnek a magyar gazdaságra

2016. július. 08. 08:30
A Moody's szerint mérsékelt lesz a közvetlen hatása közép- és kelet-európai uniós tagállamok gazdaságaira a Brexitnek, mivel ezeknek az országoknak csekély mértékű közvetlen kapcsolataik vannak a brit gazdasággal. A közvetett hatások viszont jelentősebbek lehetnek, ha a britek kilépése érdemben rontja az unió egészének növekedési kilátásait.

Ezt tervezik a britek az uniós munkavállalókkal

2016. július. 07. 16:47
A brit külügyminiszter szerint viszonossági alapon meg lehet állapodni a többi európai uniós tagállammal a Nagy-Britanniában élő külföldi EU-állampolgárok jogainak biztosításáról.

Jogi eljárás indult Londonban a parlamenti döntés nélküli kilépés ellen

2016. július. 04. 09:00
Az egyik legnevesebb londoni ügyvédi iroda bevonásával jogi eljárás indult annak megakadályozására, hogy a brit kormány parlamenti döntés nélkül kiléptethesse Nagy-Britanniát az Európai Unióból.

Donald Trump cége kivonná beruházásait Nagy-Britanniából

2016. január. 07. 09:00
Miután az Egyesült Királyság parlamentje napirendre vette Donald Trump amerikai republikánus elnökjelölt-aspiráns esetleges kitiltását az országból, Trump cége bejelentette: ha a parlament megszavazza a kitiltást, annak következményei lesznek.

Júniusban szavaznak uniós tagságukról a britek

2016. február. 21. 08:29
Nagy-Britanniában június 23-án tartanak népszavazást a brit EU-tagságról. David Cameron miniszterelnök szerint a kormány amellett kampányol majd, hogy a szigetország az unió része maradjon.

Mégsem sztrájkolnak karácsonykor a brit reptéri dolgozók

2016. december. 21. 11:01
Lefújták azt a kétnapos sztrájkot, amelyet a földi kiszolgáló személyzet hirdetett meg a múlt héten 18 brit repülőtérre, közvetlenül a karácsony előtti időszakra. A British Airways (BA) légitársaság utaskísérőinek karácsonyi sztrájkterve ugyanakkor még érvényben van, bár a tárgyalások erről is folynak.

Aggódnak a külföldi munkavállalókért a brit munkáltatók és szakszervezetek

2016. december. 19. 09:01
Közös nyílt levélben kért azonnali garanciavállalást a brit kormánytól a brit üzleti szféra legnagyobb képviseleti szervezete és az országos szakszervezeti szövetség arra, hogy a külföldi EU-munkavállalók a brit EU-tagság megszűnése után is Nagy-Britanniában maradhatnak.

Drónnal repítette ki a rendelést az Amazon

2016. december. 15. 09:01
Először kézbesített csomagot az Amazon drónja Nagy-Britanniában. A rendelés leadása után 13 perccel a pilótanélküli gép már meg is érkezett cambridge-i céljához.

Megszavazta a brit parlament a Brexit menetrendjét

2016. december. 08. 08:32
Nagy többséggel elvi támogatását adta a brit parlament ahhoz a menetrendhez, amelyet a konzervatív párti kormány dolgozott ki a brit EU-tagság megszűnéséhez vezető folyamat hivatalos elindítására. A tervek szerint a brit kormány az idén már nem, de a jövő év első negyedének végéig aktiválja a cikkelyt.

összesen: 113 db | 10 db/oldal

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12