Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

113 találat a(z) "Nagy-Britannia" cimkére.

Brexit: leminősítik Nagy-Britanniát, felkészülnek a jegybankok

2016. június. 24. 10:30
A Fitch és Moody's után az S&P is bejelentette, hogy megvonja a legjobb adósoknak járó minősítést Nagy-Britanniától. A világ nagy jegybankjai ugrásra készen követik a fejleményeket, a magyar MNB felkészült a brexit következményeire.

Lemond David Cameron – így reagáltak az európai politikusok a brexitre

2016. június. 24. 10:01
Bejelentette távozási szándékát David Cameron brit miniszterelnök, aki az Egyesült Királyság uniós tagságának fenntartása mellett kampányolt. Európai politikusok szerint alapvető változásokra lehet számítani.

Törökország népszavazáson dönthet az uniós csatlakozásról

2016. június. 23. 10:32
Recep Tayyip Erdogan török államfő szerint népszavazáson dőlhet el, hogy országa folytatja a csatlakozási tárgyalásokat az Európai Unióval, vagy lezárja a folyamatot, amelyről azt gondolja, kilátástalan és nem szól másról, minthogy Brüsszel a tagság ígéretével tartatja távol a törökökkel a menekülteket.

Soros György óva inti a briteket a kilépéstől

2016. június. 21. 10:30
Soros György szerint hirtelen nagyot gyengülne a font, és fekete péntek következhetne a piacokon, ha a brit EU-tagságról csütörtökre kiírt népszavazáson a britek többsége a kilépésre szavaz.

Nagy-Britanniáért aggódik az IMF

2016. június. 19. 13:13
Komoly csapást mérne a Nagy-Britannia gazdaságára, ha a britek a jövő csütörtöki népszavazáson az EU-ból való kilépés mellett döntenek. Legjobb esetben olyan státuszt kaphat, mint Norvégia.

Óriásvállalatok perrel fenyegetik a Brexit-tábort

2016. június. 16. 15:02
Globális óriásvállalatok vezetői jogi eljárást helyeztek kilátásba a Brexit-tábor, vagyis a brit EU-tagság feladásáért kampányoló szervezetek ellen, mivel szerintük az EU-tagságról jövő csütörtökre kiírt népszavazás kampányában e csoportok jogosulatlanul használták a cégek nevét.

Végre egy jó hír a Nagy-Britanniában dolgozóknak

2016. június. 15. 16:05
Sosem volt még olyan magas a foglalkoztatottság Nagy-Britanniában, mint most, és a munkanélküliség is évtizede nem látott szintre csökkent. Most már csak az kell, hogy a britek uniós tagságuk fenntartása mellett voksoljanak jövő csütörtökön.

Osborne: jelentős adóemelést hozna a Brexit

2016. június. 15. 08:30
A brit pénzügyminiszter szerint jelentős adóemeléseket és kiadáscsökkentéseket tartalmazó pótköltségvetést kellene beterjeszteni, ha a brit EU-tagságról jövő csütörtökre kiírt népszavazáson a választók többsége a kilépésre szavaz.

Újabb rossz hír a Nagy-Britanniában dolgozó magyaroknak

2016. június. 14. 15:31
A brit hatóságoknak jogukban áll megtagadni, hogy családi támogatást fizessenek az európai uniós társállamokból érkezett munkavállalók nem Nagy-Britanniában élő gyerekei után - mondta ki keddi ítéletében az Európai Unió Bírósága.

Megtizedelné a magyar gazdasági növekedést a britek kilépése

2016. június. 13. 17:31
Nagy-Britannia kilépése az Európai Unióból várhatóan 0,3-0,4 százalékkal fogná vissza a magyar gazdasági növekedést - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a 2017-es költségvetésről tartott sajtótájékoztatón.

összesen: 113 db | 10 db/oldal

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12