Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

113 találat a(z) "Nagy-Britannia" cimkére.

Munkahelyek tízezreit sodorná veszélybe a Cityben a Brexit

2016. május. 10. 07:59
A brit pénzügyminiszter szerint munkahelyek tízezreit sodorhatja veszélybe a londoni City pénzügyi szolgáltatási központjában a Brexit, vagyis az, ha Nagy-Britannia a brit EU-tagságról június 23-ra kiírt népszavazás eredményeként távozna az Európai Unióból.

Cameron: az EU békét teremtett az ellenségeskedő európai országok között

2016. május. 09. 07:59
A brit miniszterelnök szerint az Európai Unió segítette elő az egymással korábban hosszú ideig ellenségeskedő európai hatalmak megbékélését. David Cameron, aki június 23-ára népszavazást írt ki a brit EU-tagság jövőjéről, hétfőn mondja el eddigi legnagyobb horderejű kampánybeszédét a brit EU-tagság mellett érvelve.

A Nagy-Britanniában dolgozó magyarokat nyugtatja a brit nagykövet

2016. június. 29. 13:32
Nagy-Britannia magyarországi nagykövete szerint nincs mitől tartaniuk a szigetországban dolgozó magyaroknak a Brexittel kapcsolatban.

Kikerülhet az angol az Európai Unió hivatalos nyelvei közül​

2016. június. 28. 11:04
Nagy-Britannia uniós tagságának megszüntetésével (Brexit) kikerülhet azangol az Európai Unió hivatalos nyelvei közül - figyelmeztetett hétfőn Danuta Hübner, az Európai Parlament alkotmányügyi bizottságának vezetője.

A külföldi munkavállalókat nyugtatja David Cameron távozó brit kormányfő

2016. június. 28. 10:01
A brit kormány egyelőre nem aktiválja Lisszaboni Szerződésnek az EU-tagországok kilépését szabályozó 50. cikkelyét - mondta hétfőn a brit miniszterelnök. Hozzátette: a Nagy-Britanniában élő külföldi EU-állampolgárok életkörülményeiben nem lesznek "azonnali" változások.

Brexit: csúnyán megsorozták Nagy-Britanniát a hitelminősítők

2016. június. 28. 08:01
Leminősítette Nagy-Britannia adósbesorolását a Standard & Poor's, amely az eddigi lehetséges legjobbról, a "AAA"-ról két fokozattal "AA"-ra rontotta azt. Egy másik nagy hitelminősítő, a Fitch Ratings is leminősítette Nagy-Britanniát.

A Nagy-Britanniában dolgozó magyaroknak is üzent a kilépéspárti vezér

2016. június. 27. 08:01
Boris Johnson szerint nem csorbulnak a Nagy-Britanniában élő külföldi EU-állampolgárok jogai azután sem, hogy a brit EU-tagságról rendezett népszavazáson a választók többsége a kilépésre voksolt.

A Londonban dolgozó magyarokért aggódnak a szakszervezetek

2016. június. 24. 18:02
A kormány és a versenyszféra képviselőinek összehívását kezdeményezi a szakszervezeti szövetség a Nagy-Britanniában dolgozó magyar, és a Magyarországon munkát vállaló brit állampolgárok miatt.

Recesszióba sodródhat a brit gazdaság

2016. június. 24. 17:15
Példátlanul meredeken romlottak pénteken Nagy-Britannia államadós-kockázati mérőszámai, miután a brit EU-tagságról tartott népszavazáson a kilépést pártolók győztek. Londoni elemzői vélemények szerint jelentős az esélye annak, hogy a brit gazdaság egy éven belül recesszióba kerül.

Brexit: válságtanácskozást hívott össze az olasz és a román kormány

2016. június. 24. 10:54
Válságülést tartott az olasz kormány, Matteo Renzi olasz miniszterelnök vezetésével a kabinet Nagy-Britannia európai uniós kilépéséről egyeztetett. Egyeztetésre hívta a román miniszterelnököt, jegybankelnököt és pártvezetőket Klaus Iohannis államfő is.

összesen: 113 db | 10 db/oldal

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12