Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

113 találat a(z) "Nagy-Britannia" cimkére.

Biztosan nem lesz megállapodás nélküli Brexit

2019. március. 14. 09:50
Elutasította szerdán a londoni alsóház annak a lehetőségét, hogy az Egyesült Királyság bármikor, bármilyen körülmények között a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételeiről szóló megállapodás nélkül lépjen ki az Európai Unióból.

Minirecessziót is okozhat jövőre a Brexit

2018. szeptember. 11. 09:00
Londoni makrogazdasági elemzők szerint a brit EU-tagság megszűnése előtt valószínűsíthető vállalati készletfelhalmozás az idei év vége felé érezhetően élénkítheti a brit gazdaságot, a folyamat várható visszafordulásának aktivitási hatásai azonban jövőre jelentős eséllyel kisebb recessziót okozhatnak Nagy-Britanniában.

A foci-vb beizzította a brit gazdaságot, de a kereskedelmi kamarák aggódnak

2018. november. 09. 17:01
Két éve nem mért ütemre gyorsult a brit gazdaság növekedése az idei harmadik negyedévben. A fő hajtóerőt a meleg nyári időjárással és a labdarúgó-világbajnoksággal összefüggő fogyasztási többlet jelentette. Ennek ellenére az elemzői közösség változatlanul borúlátóan ítéli meg a további növekedési kilátásokat.

London megőrizné az EU-val kiépült gazdasági kapcsolatokat

2018. június. 22. 08:59
A brit pénzügyminiszter szerint Nagy-Britanniának olyan új viszonyrendszert kell kialakítania az Európai Unóval, amely lehetővé teszi az elmúlt évtizedek alatt aprólékos munkával kiépített üzleti kapcsolatok megőrzését a brit EU-tagság megszűnése után is.

Wales bukhatja a legnagyobbat a Brexiten

2018. július. 26. 15:25
Wales lehet a pénzügyi szolgáltatási szektor számára kedvezőtlen Brexit-megállapodás legnagyobb vesztese az Egyesült Királyságban egy csütörtökön közzétett elemzés szerint.

Kétszer annyian dolgoznak éjszaka Nagy-Britanniában, mint tíz éve

2018. július. 26. 10:57
A fogyasztói szokások változásával tíz év alatt kétszeresére nőtt azoknak a száma a kiskereskedelemben Nagy-Britanniában, akik főként éjszaka dolgoznak.

A megállapodás nélküli kilépés veszélyeire figyelmeztet a brit külügyminiszter

2018. július. 23. 19:00
Nagyon is valós annak a kockázata, hogy az Egyesült Királyság véletlenül megállapodás nélkül lép ki az Európai Unióból - figyelmeztetett hétfőn Berlinben Jeremy Hunt új brit külügyminiszter.

Major: nincs olyan megállapodás, amely pótolná az EU-tagság előnyeit

2018. július. 22. 13:30
John Major volt kormányfő szerint a brit kormány nem tud olyan megállapodást kötni az Európai Unióval a kilépés megszűnésének feltételrendszeréről, amely pótolhatná a brit EU-tagság előnyeit.

Boris Johnson: még van idő megmenteni a Brexitet

2018. július. 19. 10:00
Boris Johnson volt brit külügyminiszter szerint még van idő a Brexit megmentésére, de erre a brit kormány által minap kidolgozott stratégia nem alkalmas.

London szabadkereskedelmi megállapodást kötne Washingtonnal

2018. július. 13. 08:00
Theresa May brit miniszterelnök szerint London a brit EU-tagság megszűnése után szabadkereskedelmi megállapodást szeretne kötni az Egyesült Államokkal.

összesen: 113 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11