Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

38 találat a(z) "munkavállalás" cimkére.

Újra lehet pályázni támogatásra munkásszállók építéséhez

2018. január. 05. 17:01
Újra lehet pályázni támogatásra munkásszállás építésére, illetve olyan ingatlan felújítására, amely munkásszállásra igénybe vehető.

Most Ausztriában dolgozik a legtöbb szlovákiai

2017. szeptember. 22. 10:30
Mára kiszorította a szlovákiait a még olcsóbb, kelet-európai munkavállaló egy sor uniós országban.

Illetékmentessé válhat a nyugdíjas szövetkezetek bejegyzése

2017. szeptember. 13. 09:01
Kósa Lajos (Fidesz) benyújtotta a parlamenthez a közérdekű nyugdíjas szövetkezetek cégbírósági eljárását illetékmentessé tevő javaslatát.

Ausztriába ingázó munkavállalókat segítő projekt indult a Nyugat-Dunántúlon

2017. október. 19. 15:31
Az Ausztriában legálisan dolgozó, többségében a határon át naponta ingázó munkavállalók foglalkoztatási ügyintézését segítheti a Magyar Szakszervezeti Szövetség Nyugat-dunántúli Regionális Képviselete és az Osztrák Szakszervezeti Szövetség Burgenlandi Tartományi Szervezete által közösen indított, Fairwork elnevezésű projekt, amelyet az Európai Unió Ausztria-Magyarország Interreg V/A programja is támogat.

Már három tucat nyugdíjas szövetkezetet alapítottak

2017. október. 13. 17:44
Három hónap alatt 36 közérdekű nyugdíjas szövetkezet alakult Magyarországon és számuk valószínűleg tovább emelkedik majd. Csaknem minden harmadik szövetkezetet Budapesten jegyezték be.

A magyar munkavállalókat is érinti a szociális juttatások csökkentése Burgenlandban

2017. március. 31. 09:31
Más osztrák tartományok után Burgenland parlamentje is döntött a szociális juttatások csökkentéséről, a támogatások feltételeinek szigorításáról. A változtatások egyaránt vonatkoznak az osztrák állampolgárokra, illetve az országban tartózkodó külföldiekre.

Egyre több külföldi jön dolgozni a Csallóközbe

2017. március. 09. 13:29
A munkanélküliségi ráta egyre alacsonyabb a Csallóközben. 2016 elején még 8,7 százalékos volt a munkanélküliek aránya a Dunaszerdahelyi járásban, ami jelenleg 5,2 százalék alatt van. A hiányzó munkaerőt külföldről igyekeznek pótolni.

Uniós adatbázis segít összehozni a szolidaritási szervezeteket és a fiatalokat

2017. március. 09. 08:31
Elérhetővé vált az Európai Szolidaritási Testület adatbázisa az érdeklődő fiataloknak munkát biztosító akkreditált szervezetek számára, hogy kiválaszthassák leendő munkatársaikat, gyakornokaikat vagy önkénteseiket.

A Nagy-Britanniában élő magyarokért is aggódik a Lordok Háza

2017. március. 02. 10:01
A Nagy-Britanniában élő külföldi EU-állampolgárok jogainak garantálására szólította fel a Lordok Háza a brit kormányt. A brit törvényhozás felső kamarájának szerda este hozott többségi döntése vereséggel ér fel a kormány számára.

Fogyatékossággal élők próbálhatják ki álommunkájukat országszerte

2017. május. 30. 15:31
Fogyatékossággal élők próbálhatják ki álommunkájukat a Salva Vita Alapítvány Neked munka, nekem álom! című programsorozatában keddtől több napon át az egész országban.

összesen: 38 db | 10 db/oldal

1 2 3 4