Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

6 találat a(z) "munkaerő-piac" cimkére.

Inkább az Emerson érdekli a nagyváradi pályakezdőket

2016. október. 21. 13:31
Többnyire a frissen végzetteket célozták meg Romániában a megyei munkaerő-elhelyező ügynökségek által az ország valamennyi nagyvárosában megszervezett állásbörzék.

Érdemes közölni a bérigényünket álláskereséskor

2016. november. 14. 14:00
A legtöbb állásportálra, karrieroldalra regisztrálva, szembetaláljuk magunkat azzal a kéréssel, hogy tegyük közzé a bérigényünket.

Manpower: A munkaadók 14 százaléka tervez létszámbővítést

2015. szeptember. 08. 12:25
A munkaadók főként a vendéglátásban, a gyártás és a kereskedelem területén terveznek létszámbővítést a következő három hónapban a Manpower előrejelzése szerint.

Elhelyezkedési juttatást kaphatnak a közfoglalkoztatottak

2015. november. 11. 07:50
Jövőre a közfoglalkoztatottak sikeres piaci elhelyezkedésük esetén megkaphatják a közfoglalkoztatási szerződésük még hátralévő idejére járó támogatási részt elhelyezkedési juttatás formájában - az erről szóló kormányrendeletet a Magyar Közlöny keddi számában tették közzé.

Tízmilliárdos program indulhat a megváltozott munkaképességűeknek

2015. július. 30. 09:18
A kormány év végén komplex és kiemelt program indítását tervezi a megváltozott munkaképességű emberek munkaerő-piaci integrációját segítendő 10 milliárd forintos támogatással - közölte Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkár a jobbikos Vágó Sebestyén írásbeli kérdésére válaszul.

A pályakezdő diplomás 255 ezer forintos fizetésről álmodozik

2015. december. 15. 08:45
Az átlagos magyar, 18-26 év közötti egyetemi vagy főiskolai hallgató és frissdiplomás multinacionális céghez menne dolgozni, a jó munka reményében szívesen költözne, de nem indítana saját üzletet – állapítja meg a Deloitte „Első lépések a munkaerőpiacon” című felmérése.