Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

111 találat a(z) "munka" cimkére.

Kevesebben kerestek munkát novemberben, mint egy éve

2017. december. 29. 12:59
A nyilvántartott álláskeresők száma 5,7 százalékkal csökkent Magyarországon egy év alatt, a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) nyilvántartásában a novemberi zárónapon 258 ezer álláskereső szerepelt, több mint 15 ezerrel kevesebb, mint egy éve.

Az Iparszövetség szerint a bérek növelésére kell fordítani az adócsökkentésből maradó forrást

2017. december. 27. 08:10
A Magyar Iparszövetség (OKISZ) arra biztatja tagságát, hogy a minimálbér, illetve a szakmunkás bérminimum kötelező emelésén túl 2018-ban a szociális hozzájárulási adó csökkentéséből megmaradó részt is a bérek növelésére fordítsák, és ne a vállalati megtakarítási lehetőséget lássák benne.

Jogászokat, informatikusokat, közgazdászokat venne fel a NAV

2017. december. 22. 16:59
Bár általánosságban továbbra is él a létszámkorlátozás az adóhivatalnál, bizonyos esetekben új embereket is felvesznek, főként jogászokat, közgazdászokat, vámügyi szakembereket és informatikához értő munkavállalókat keres a szervezet.

A tervezett létszám kétharmada már munkába állt az Apollo Tyres gyöngyöshalászi gyárában

2017. december. 22. 16:16
Már mintegy 600 dolgozó, a tervezett létszám kétharmada munkába állt az Apollo Tyres áprilisban átadott gyöngyöshalászi abroncsgyárában, ahol hamarosan elkészül a busz- és teherautó-abroncsüzem épülete is.

Átláthatóbb és kiszámíthatóbb munkakörülményeket javasol az Európai Bizottság

2017. december. 22. 12:27
Az Európai Bizottság átláthatóbb és kiszámíthatóbb munkakörülményekről szóló irányelvre vonatkozó új javaslatot fogadott el, amely kiegészíti és aktualizálja azokat az érvényben lévő kötelezettségeket, amelyek értelmében a munkavállalóknak tájékoztatást kell kapniuk a munkakörülményeikről.

Diákok és nyugdíjasok foglalkoztatásával enyhítik a munkaerőhiányt a kiskereskedelemben

2017. december. 21. 16:14
A kiskereskedelemben a diákok és nyugdíjasok foglalkoztatásával, folyamatos munkaerő felvétellel, illetve úgynevezett toborzási bónusszal próbálják enyhíteni a munkaerőhiány negatív hatásait az ünnepi időszakban, különösen a karácsony előtti napokban.

Jövőre csak pozitív változások lesznek a cafeteriában

2017. december. 15. 11:43
Az adómentes juttatások idén is meglévő elemei közé jövőre bekerül a diákhitel-törlesztés támogatása is. Jelentősen kedvezőbbé válnak a lakhatási támogatás feltételei, és az egészségügyi hozzájárulás 2,5 százalékos csökkentése miatt jövőre egy sor népszerű cafeteria-elem esetében nagyobb összegű támogatást kaphatnak majd a munkavállalók.

Határozatban rögzítette a kormány a közfoglalkoztatás jövő évi céljait

2017. december. 14. 15:29
A Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint elsődleges cél, hogy ösztönözzék az álláskeresők kilépését a közfoglalkoztatásból. Ezt követi a mezőgazdasági idénymunka szezonális munkaerő-szükségletének rugalmas kiszolgálása, valamint az alacsony iskolai végzettségű és a nyílt munkaerőpiacon elhelyezkedni nem tudó álláskeresők hosszabb időtartamú foglalkoztatása.

Már külföldi munkavállalóból sem jön annyi, mint szeretnénk

2017. december. 11. 11:43
Ukrajnából és Szerbiából jön Magyarországra a legtöbb külföldi munkavállaló az Európai Unión kívülről.

Új ellátási forma jöhet a korkedvezményes nyugdíj helyett

2017. december. 08. 14:02
Még az idén napirendre kerül a versenyszféra és a kormány állandó konzultációs fórumán (vkf) a korkedvezményes nyugdíj helyébe lépő ellátásról szóló tervezet.

összesen: 111 db | 10 db/oldal

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12