Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

5 találat a(z) "műanyaghulladék" cimkére.

Kipróbálhatjuk, milyen műanyagmentesen élni

2019. július. 04. 08:48
Elkezdődött a Műanyagmentes július, amely kezdeményezésnek célja, hogy az egyszer használatos műanyagok használatát teljesen kiiktassuk a mindennapi életből.

Műanyagfeldolgozó telephelyet adtak át Szirmabesenyőn

2018. március. 27. 18:01
Átadták a műanyag termékek előállításával és forgalmazásával foglalkozó magyar tulajdonú Ongropack Kft. új telephelyét a Miskolchoz közeli Szirmabesenyő határában.

Környezetkímélőbb műanyag palackokra vált a Coca-Cola Magyarország

2018. július. 26. 14:01
Ötödével csökkenti műanyag palackjai súlyát és 40 százalékra növeli azok újrahasznosított alapanyagtartalmát 2020-ra a Coca-Cola Magyarország. Az üdítőitalgyártó egy hamarosan befejeződő program keretében félmilliárd forintot költ az innovatív környezetkímélő csomagolási technológiák bevezetésére.

Komposztálható műanyagtermékeket gyártó üzemet épít a Pet-Maison Kft.

2018. július. 05. 14:58
Komposztálható műanyagtermékeket gyártó üzemet épít 226 millió forintos ráfordítással a Pet-Maison Kft. a Tolna megyei Faddon. A kisvállalkozás a beruházást a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program 50 százalékos támogatásával valósítja meg.

Műanyaghulladék: európai stratégia bolygónk védelme, az európai polgárok biztonsága és az ipar fellendítése érdekében

2018. január. 17. 14:30
A műanyagokkal kapcsolatos első páneurópai stratégia a körforgásos gazdaság felé való elmozdulás része – áll az Európai Bizottság közleményében.