Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

14 találat a(z) "mobilszolgáltatás" cimkére.

Jelentősen megnőtt az év végi mobilinternet-forgalom a magyarországi szolgáltatóknál

2018. január. 04. 13:01
Jelentősen megnőtt, két szolgáltatónál is rekordot döntött az ünnepi mobilinternet forgalom Magyarországon.

A Vodafone egy évre csökkentette a hűségidőt

2017. szeptember. 19. 18:01
Az október 24-től kötelező törvényi szabályozásnál egy hónappal korábban, hétfőtől egy évre csökkentette a határozott időtartamú, készülékvásárlást nem tartalmazó lakossági előfizetői szerződés hűségidejét a Vodafone.

Mától ingyenes a mobilok hálózatfüggetlenítése a hűségidő lejártakor

2017. október. 24. 08:45
Október 24-től a mobilszolgáltatóknak ingyenesen kell hálózatfüggetlenné tenniük azokat a készülékeket, amelyeket határozott időtartamú szerződéssel, hűségidővel kedvezményesen adtak el, és a hozzájuk tartozó előfizetői szerződések lejártak.

Mióta ingyen van, sokkal többen kódoltatják ki mobiljukat a szolgáltatóval

2017. november. 09. 14:44
Mindhárom mobilszolgáltató ügyfelei közül sokakat lázba hozott a készülékek ingyenes kikódolásának lehetősége. A társaságok október 24-től a határozott idejű szerződések lejárta után kötelesek ingyen kikódolni a csomagban adott mobilkészülékeket.

Legfeljebb egy év hűségidőt várhatnának el ügyfeleiktől a távközlési szolgáltatók

2017. május. 11. 11:45
A jelenlegi két év helyett legfeljebb egy évre szóló hűségidőt köthetnének a távközlési szolgáltatók az ügyfelekkel az elektronikus hírközlésről szóló törvényt módosító kormánypárti javaslat szerint.

Hamarosan megrohanják a feltöltőkártyások a mobilcégek ügyfélszolgálatait

2017. május. 08. 10:32
A távközlési cégek üzleteiben még nem alakult ki sorban állás a feltöltőkártyás ügyfelek adatainak egyeztetése miatt. A cégek szerint június végén jelentkeznek majd sokan.

Eljött a feltöltőkártyások utolsó napja

2017. június. 30. 08:45
Egy napjuk maradt adategyeztetésre a feltöltőkártyás mobiltelefonok előfizetőinek, a nem azonosított SIM-kártyák előfizetése és a hozzá tartozó szolgáltatás szombaton megszűnik.

Lekapcsolták a mobilszolgáltatók a nem azonosított SIM-kártyákat

2017. július. 04. 08:01
Lezárult a feltöltőkártyás mobiltelefon előfizetések adategyeztetése. A nem azonosított SIM-kártyákat a szolgáltatóknak július 1-jén a jogszabály szerint ki kellett kapcsolniuk.

Októbertől a szolgáltatóknak díjmentesen kell függetleníteniük a telefonokat

2017. augusztus. 09. 17:44
Akinek nem nagyon sürgős, érdemes kicsit várnia a mobilszolgáltató-váltással. Október végétől ugyanis a magyarországi szolgáltatók nem számíthatnak fel díjat a telefonok függetlenítéséért.

Jövő nyárra eltörölné az uniós roamingdíjakat az Európai Bizottság

2016. szeptember. 21. 19:08
Időkorlátozás nélküli ingyenes roamingszolgáltatásra tett javaslatot az Európai Bizottság. Az elképzelés szerint jövő június 15-től megszűnne a roamingdíj az uniós ügyfeleknek az Európai Unió területén. Minden szolgáltatónak az otthoni díjazást kell biztosítania minden felhasználó számára.

összesen: 14 db | 10 db/oldal

1 2