Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

18 találat a(z) "mobilszolgáltatás" cimkére.

Több millió feltöltős SIM-kártyánál lesz szükség idén adategyeztetésre

2018. január. 23. 08:01
Az idén mintegy 3,5 millió feltöltős SIM-kártyánál kell elvégezni a jogszabályban előírt éves adategyeztetést, amelyet a szerződéskötéstől számított fordulónapokon kell elvégezni. A szolgáltatók már januárban elkezdik az ügyfelekkel az adategyeztetést.

Jelentősen megnőtt az év végi mobilinternet-forgalom a magyarországi szolgáltatóknál

2018. január. 04. 13:01
Jelentősen megnőtt, két szolgáltatónál is rekordot döntött az ünnepi mobilinternet forgalom Magyarországon.

Hétvégén nem lesz elérhető a Telekom ügyfélszolgálata

2018. február. 12. 15:01
A Magyar Telekom ügyfélszolgálatainak rendszerfejlesztése miatt február 16-án pénteken este tíztől várhatóan február 19-én hétfő éjfélig nem lesz elérhető a mobilszolgáltató telefonos és online önkiszolgáló felülete, továbbá a Telekom mobilalkalmazás sem, illetve az üzletekben is csak korlátozottan tudják kiszolgálni az ügyfeleket.

A nők többször, a férfiak nagyobb összeggel maradnak adósok a mobilszolgáltatóknak

2018. augusztus. 06. 18:02
Magyarországon 8 százalékkal több mobiltartozás köthető a nőkhöz, mint a férfiakhoz, ugyanakkor az utóbbi kör átlagosan nagyobb összeggel tartozik szolgáltatójának.

Idén is egyeztetnie kell adatait, aki feltöltőkártyás mobilt használ

2018. április. 10. 07:57
Az előrefizetős SIM-kártyával mobiltelefont használóknak törvényi előírás alapján idén is kötelező az adategyeztetés szolgáltatójukkal. A tavalyi számok alapján idén körülbelül 3,5 millió SIM-kártya adategyeztetése várható.

A Vodafone egy évre csökkentette a hűségidőt

2017. szeptember. 19. 18:01
Az október 24-től kötelező törvényi szabályozásnál egy hónappal korábban, hétfőtől egy évre csökkentette a határozott időtartamú, készülékvásárlást nem tartalmazó lakossági előfizetői szerződés hűségidejét a Vodafone.

Mától ingyenes a mobilok hálózatfüggetlenítése a hűségidő lejártakor

2017. október. 24. 08:45
Október 24-től a mobilszolgáltatóknak ingyenesen kell hálózatfüggetlenné tenniük azokat a készülékeket, amelyeket határozott időtartamú szerződéssel, hűségidővel kedvezményesen adtak el, és a hozzájuk tartozó előfizetői szerződések lejártak.

Mióta ingyen van, sokkal többen kódoltatják ki mobiljukat a szolgáltatóval

2017. november. 09. 14:44
Mindhárom mobilszolgáltató ügyfelei közül sokakat lázba hozott a készülékek ingyenes kikódolásának lehetősége. A társaságok október 24-től a határozott idejű szerződések lejárta után kötelesek ingyen kikódolni a csomagban adott mobilkészülékeket.

Legfeljebb egy év hűségidőt várhatnának el ügyfeleiktől a távközlési szolgáltatók

2017. május. 11. 11:45
A jelenlegi két év helyett legfeljebb egy évre szóló hűségidőt köthetnének a távközlési szolgáltatók az ügyfelekkel az elektronikus hírközlésről szóló törvényt módosító kormánypárti javaslat szerint.

Hamarosan megrohanják a feltöltőkártyások a mobilcégek ügyfélszolgálatait

2017. május. 08. 10:32
A távközlési cégek üzleteiben még nem alakult ki sorban állás a feltöltőkártyás ügyfelek adatainak egyeztetése miatt. A cégek szerint június végén jelentkeznek majd sokan.

összesen: 18 db | 10 db/oldal

1 2