Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

23 találat a(z) "mobilalkalmazás" cimkére.

Virtuális egészségügyi asszisztens fejlesztésében vettek részt magyar kutatók

2018. október. 30. 15:51
Az utóbbi évtizedben felgyorsult az európai társadalmak elöregedése, ezért egyre inkább előtérbe kerülnek azok a fejlesztések, amelyek innovatív informatikai megoldásokat nyújtanak az idősödő lakosság életminőségének megtartása, illetve egészségi állapotuk megóvása érdekében.

Fahatározó applikációt fejlesztett az Országos Erdészeti Egyesület

2018. május. 11. 08:57
Fa Book néven, okostelefonon futtatható terepi fahatározó alkalmazást fejlesztett az Országos Erdészeti Egyesület. Az ingyenesen letölthető program 111, a hazai erdőkben előforduló fa- és cserjefaj, illetve fajcsoport azonosításában nyújt segítséget.

Magyar startup mobilalkalmazása segít növelni az építőipari cégek hatékonyságát

2018. június. 27. 20:02
A Magyarországon működő építőipari cégek hatékonyságának növelésére, ezzel a szektorra jellemző munkaerőhiány enyhítésére kínálnak megoldást egy magyar startup, a Bauapp Kft. által fejlesztett mobil applikációk.

Már mobilapplikáción is lehet diktálni gázóraállást a Nemzeti Közműveknek

2018. június. 12. 08:01
Okostelefonon is intézhetik a Nemzeti Közművek ügyfelei földgáz-ügyeiket, miután az NKM elindította földgáz applikációját a korábban már működő áram applikáció megújítása mellett.

Applikáció készül cukorbetegeknek

2018. június. 04. 09:58
Idén is közel száz jelentkezőből választott nyertest a Blastoff Startup Verseny szakmai zsűrije. A kifejezetten cukorbetegek számára készülő alkalmazás a fődíjat és a Google, valamint a Liber8Tech különdíját is elvitte.

Mobilalkalmazással figyelmeztet a GVH a közbeszerzési kartellekre

2018. január. 03. 13:51
A Gazdasági Versenyhivatal a Közbeszerzési Hatóság „Napi közbeszerzés” elnevezésű mobiltelefonos alkalmazásán elérhető „napi tippekkel” hívja fel a közbeszerzéseken induló ajánlattevők, valamint a közbeszerzést kiíró ajánlatkérők figyelmét a kartellek kockázataira és kezelésére.

Újraélesztést segítő mobilalkalmazást fejlesztett a mentőszolgálat

2017. október. 17. 08:01
Elindult a Szív City elnevezésű, életmentést segítő mobilalkalmazás az Országos Mentőszolgálatnál (OMSZ). Az applikáció letölthető androidos és IOS-rendszeren egyaránt.

Február végéig lehet nevezni az 1app mobilalkalmazás-fejlesztő versenyre

2017. november. 08. 18:29
Február végéig lehet nevezni a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem által közösen meghirdetett 1app alkalmazásfejlesztő versenyre.

A közösségi média, a kommunikáció és a navigáció a legkedveltebb mobilalkalmazások

2017. december. 20. 08:43
Az okostelefonokat használók között a közösségi média, a kommunikációs és a navigációs alkalmazások a legkedveltebbek. Okostelefont a felnőtt magyar internetezők 85 százaléka, azaz körülbelül 4,7 millióan használnak. Körükben a mobilinternet használata is dinamikusan terjed: több mint 3,7 millióan szoktak készülékükön mobilnet-szolgáltatást használni.

Egyre több autópálya matricát vásárolunk alkalmazáson és interneten keresztül

2017. december. 04. 15:31
Folyamatosan növekszik a Simple applikáción és az online felületen vásárolt autópálya matricák száma, az OTP Mobil szerint a tavalyi tranzakciószám a háromszorosára is növekedhet idén.

összesen: 23 db | 10 db/oldal

1 2 3