Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

53 találat a(z) "MNKH" cimkére.

Több mint egymilliárd forint értékű üzletkötés Bihar megyében

2018. január. 30. 09:30
A Magyar Nemzeti Kereskedőház nagyváradi regionális képviselete több mint 1 milliárd forint értékű üzletkötésben működött közre a megnyitása óta. Az iroda ezen túlmenően több mint 450 Bihar megyei magyar érdekeltségű vállalkozással alakított ki napi szintű együttműködést – hangsúlyozta Oláh Zsanett, a Magyar Nemzeti Kereskedőház vezérigazgatója.

Oláh Zsanett: eredményesek az MNKH erdélyi regionális képviseletei

2018. január. 25. 16:30
A Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) erdélyi regionális képviseletei már több mint 2000 magyar érdekeltségű vállalkozással alakítottak ki együttműködést, az erdélyi irodahálózat tavaly mintegy 1,63 milliárd forint üzletkötésben működött közre, az első képviselet megnyitása óta ez az érték meghaladja a 2,7 milliárd forintot – közölte Oláh Zsanett, a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) vezérigazgatója Erdélyben tett látogatását követően.

MNKH: a horvátországi gazdaságfejlesztési programnak már vannak eredményei

2018. január. 16. 08:01
A magyar kormány által támogatott horvátországi Terület- és gazdaságfejlesztési programban nyertes drávaszögi magyar pályázók mintegy 210 millió forint értékben vásároltak termelőeszközöket és különböző mezőgazdasági berendezéseket anyaországi cégektől – jelentette ki Oláh Zsanett, a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) vezérigazgatója hétfőn a horvátországi Csúzán.

Közel egymilliárd forintos támogatást nyertek muravidéki vállalkozások

2018. január. 11. 14:59
Két pályázati körben összesen csaknem egymilliárd forint gazdaságfejlesztési támogatást nyertek a szlovéniai Muravidék magyar vállalkozói - ismertette Oláh Zsanett, a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) vezérigazgatója csütörtökön Dobronakon (Dobrovnik).

Kétmilliárd forint értékű üzletben segédkezett tavaly az MNKH

2018. január. 05. 09:02
Tovább erősödhetnek a határokon átívelő magyar-magyar gazdasági kapcsolatok a gazdaságfejlesztési programoknak köszönhetően a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) szerint, amelynek 22 regionális irodája tavaly több mint 2,1 milliárd forintnyi üzletkötéshez járult hozzá.

Felvidéken is sikeres a Magyar Nemzeti Kereskedőház irodahálózata

2018. február. 22. 17:29
Tekintettel Magyarország és Szlovákia közti dinamikusan bővülő együttműködésekre, az MNKH összesen 7 regionális képviseletet működtet Felvidéken. Az irodahálózat sikerességét kiválóan reprezentálja, hogy mintegy 1000 helyi magyar érdekeltségű vállalkozást becsatornázott a Kárpát-medencei gazdasági térbe, mindamellett pedig már több mint 1 milliárd forint értékű üzlethez segítette az anyaországi partnereinket – mondta Oláh Zsanett, a Magyar Nemzeti Kereskedőház...

Sikeresek a kereskedőház kárpátaljai regionális képviseletei

2018. február. 15. 08:32
Kárpátaljai regionális képviseleteink révén már több mint 1,1 milliárd forint értékű konkrét exportlehetőséghez jutottak partnereink.

Már félezer kárpátaljai vállalkozással van napi kapcsolatban a kereskedőház

2018. február. 14. 09:58
A Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) sikeres kárpátaljai működését jól mutatja, hogy helyi képviseletei révén mintegy 500 kárpátaljai vállalkozással alakított ki napi szintű együttműködést, amelynek köszönhetően eddig több mint 1,1 milliárd forint értékű konkrét exportlehetőséghez jutottak partnerei.

Nemzetközi exportsikerek kapujában a magyar vállalkozások

2018. február. 11. 09:35
A Magyar Nemzeti Kereskedőház a tavalyi sikerekre való tekintettel, illetve a magyar vállalkozók, cégvezetők visszajelzései alapján ismételten megszervezte Masters of Business Budapest elnevezésű szakmai rendezvényét. Az idei esemény keretében a résztvevő mintegy 150 partnercég képviselője több száz célzott személyes tárgyalást folytatott a meghívott közel 50 kereskedőház vezetőjével.

AGROmashEXPO 2018: fókuszban a hazai agráripari exportlehetőségek

2018. február. 05. 11:29
A Magyar Nemzeti Kereskedőház közreműködésével idén összesen 16 országból közel 100 résztvevő érkezett hazánk legjelentősebb agráripari szakkiállítására, a 36. alkalommal megvalósult AGROmashEXPO-ra. Az üzleti delegációk célja volt megismerni a magyar agrár- és élelmiszeripari vállalkozások termék- és szolgáltatási portfólióját, egyúttal feltérképezni az együttműködésekben rejlő lehetőségeket.

összesen: 53 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6