Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

21 találat a(z) "mikrovállalkozás" cimkére.

Épületenergetikai fejlesztéshez pályázhatnak támogatásra a kkv-k

2018. március. 14. 16:01
Szerdától lehet benyújtani a támogatási kérelmeket a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív programban (Ginop) a Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása pályázati felhívásra.

Bátrabb hitelezést vár a bankoktól az MNB

2017. október. 04. 16:15
Nagyobb hangsúlyt kellene fektetniük a bankoknak a mikro és a kis cégek, illetve a működőképes, de kockázatosabb vállalkozások hitelezésére - mondta Fábián Gergely, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) pénzügyi rendszer elemzéséért és hitelösztönzésért felelős ügyvezető igazgatója a Privátbankár Kkv-Finanszírozás konferenciáján.

Előtérben a digitális megoldások a vállalkozásoknál

2017. november. 29. 15:09
Óriási volt az érdeklődés az Erste Bank és a Google közös Digitális Reggeli című üzleti konferenciája iránt, ahol a legfrissebb digitális trendekkel ismerkedhettek a résztvevők. A kisvállalkozások mellett nagyvállalatok képviselői és kormányzati szereplők munkatársai is regisztráltak a rendezvényre.

Kevés kis magyarországi cég exportál

2017. november. 21. 17:01
A magyar mikro-, kis- és középvállalkozások mindössze ötöde végez exporttevékenységet, és a külpiacra lépő új szereplők aránya is alacsony, elsősorban azért, mert úgy gondolják, hogy termékeik, szolgáltatásaik nem exportképesek, vagy mert túl kicsinek tartják magukat.

Ahol rohamtempóban növekednek a kisvállalkozások

2017. november. 21. 13:44
Rohamtempóban növekednek az idén a Fejér megyei kisvállalkozások az Erste Bank tapasztalatai szerint. A hitelfelvételek bővülése meghaladja az országos átlagot, ami nagyobb vállalkozói kedvre és kiemelkedő gazdasági teljesítményre utal.

Egyszerű és kedvező megoldások kisvállalkozásoknak

2017. november. 06. 08:20
Az egyszerű, átlátható megoldásokat keresik pénzügyeik intézéséhez a hazai kisvállalkozások, legyen szó számlavezetésről illetve az ahhoz kapcsolódó különféle banki szolgáltatásokról, esetleg a napi működés vagy akár egy fejlesztés finanszírozásáról.

Új vezetővel és számlacsomaggal erősít mikróban az Erste

2017. május. 22. 12:47
Új vezető irányítja május közepétől az Erste Bank mikrovállalkozásokkal foglalkozó területét. Az Erste termékfejlesztésben is erősít, bevezette a Smart számlacsomagot, amelynek havidíja alkalmazkodik a vállalkozások változó havi forgalmához, és több kedvezményt is tartalmaz.

A mikrovállalkozások vették fel a legtöbb növekedési hitelt

2017. június. 14. 19:01
A mikrovállalkozások vették fel a legtöbb hitelt a növekedési hitelprogramban (nhp) a darabszámokat tekintve, a hitelek csaknem kétharmadát a kereskedelem, javítás ágazatban, a mezőgazdaságban, illetve a feldolgozóiparban tevékenykedő vállalatoknak nyújtották.

Eszközberuházás támogatására pályázhatnak a Pest megyei kkv-k

2017. december. 30. 08:15
Megjelent a Pest megyei mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) eszközberuházásait támogató pályázati felhívás 4,5 milliárd keretösszeggel. A támogatási kérelmeket január 31-től lehet beadni.

Új hitelterméket indít az MFB a mikro-, kis- és középvállalkozások számára

2017. december. 12. 08:02
Az MFB olyan piaci területekre kíván eljutni, amelyeket a kereskedelmi bankrendszer nem tud vagy nem akar lefedni, ezért 20 milliárd forintos keretösszeggel új hitelterméket indít a mikro-, kis- és középvállalkozások beruházásainak finanszírozására.

összesen: 21 db | 10 db/oldal

1 2 3