Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

16 találat a(z) "mesterséges intelligencia" cimkére.

A beépített mesterséges intelligenciáé a jelen

2018. május. 02. 16:58
A Las Vegasban zajló Dell Technologies World konferencián bejelentett megoldásokkal a vállalatok felgyorsíthatják digitális átalakulásukat.

Mesterséges intelligenciától várnak árbevétel-növekedést a középvállalatok

2018. június. 28. 17:01
Az IMF prognózisát is meghaladó árbevétel-emelkedésre számítanak a középvállalatok vezetői – derül ki az EY felméréséből, amelynek keretében 21 országból 2766 felsővezetőt kérdeztek meg. A válaszadók az intelligens automatizálást és a gépi tanulást tartják a fellendülés hajtóerejének.

Több millió munkaórát takarítanak meg intelligens megoldásokkal

2018. június. 21. 13:06
A mesterséges intelligencia elterjedése hozzájárul a munkahelyteremtéshez, az új állások betöltéséhez azonban hiányzik a megfelelő szakembergárda - mutat rá egy tanulmány.

Tallinnban már önjáróak a postásrobotok

2017. október. 11. 14:00
A mesterséges intelligenciát használó gépek elterjedésének legfőbb gátja ma már főleg a jogi háttér rendezetlensége.

Robog a dolgok internete, de tartanak tőle a főnökök

2017. július. 14. 16:14
A digitális átalakulás felforgatja az üzleti élet számos területét, komoly kihívások elé állítva a folyamat levezénylésében kulcsszerepet játszó informatikusokat.

Hangvezérlés, mesterséges intelligencia – így bankolunk a közeli jövőben

2017. július. 13. 14:23
A technikai fejlődés és a társadalmi változások arra is hatással vannak, hogy az emberek miként költik, továbbítják, teszik félre és fektetik be pénzüket.

Azonosságok és különbségek: az emberi agy és a mesterséges intelligencia építőkövei

2017. január. 08. 10:47
Az iLex Systems Zrt. és együttműködő partnerei által indított jogi technológiai sorozat idei első cikkében dr. Kása Richárd, a BGE Kutatóközpontjának tudományos munkatársa mutatja be, miként képes a mesterséges intelligencia innovatív módon és kreatívan gondolkodni.

A vállalkozásoknak fel kell készülniük a digitális forradalom új hullámára

2017. február. 17. 14:00
2020-ra azok a vállalkozások, amelyek nem nyitnak a versenytársaik, az újítók és a szabadúszók új generációja felé, nem boldogulnak majd abban a környezetben, amelyet a Samsung nyitott gazdaságnak nevez.

Digitális karmesterek lesznek az informatikusok

2017. december. 07. 11:45
Korszakváltás előtt áll az emberiség, és ez az átalakulás, amelynek a mesterséges intelligencia, a kiterjesztett valóság, a dolgok internete a motorja, már jövőre érezteti hatását – írja elemzésében a Dell Technologies és az Institute for the Future.

Mesterség és intelligencia – Bárki dolgozhat Watsonnal

2016. október. 22. 10:00
Az iLex Systems Zrt és együttműködő partnerei által indított által indított jogi technológiai sorozat új cikkében Pongrácz Ferenc, az IBM délkelet-európai üzletfejlesztési igazgatója ad képet arról, hol tart napjainkban a mesterséges intelligencia kutatása és az automatizálás.

összesen: 16 db | 10 db/oldal

1 2