Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

13 találat a(z) "mesterséges intelligencia" cimkére.

Tallinnban már önjáróak a postásrobotok

2017. október. 11. 14:00
A mesterséges intelligenciát használó gépek elterjedésének legfőbb gátja ma már főleg a jogi háttér rendezetlensége.

Robog a dolgok internete, de tartanak tőle a főnökök

2017. július. 14. 16:14
A digitális átalakulás felforgatja az üzleti élet számos területét, komoly kihívások elé állítva a folyamat levezénylésében kulcsszerepet játszó informatikusokat.

Hangvezérlés, mesterséges intelligencia – így bankolunk a közeli jövőben

2017. július. 13. 14:23
A technikai fejlődés és a társadalmi változások arra is hatással vannak, hogy az emberek miként költik, továbbítják, teszik félre és fektetik be pénzüket.

Azonosságok és különbségek: az emberi agy és a mesterséges intelligencia építőkövei

2017. január. 08. 10:47
Az iLex Systems Zrt. és együttműködő partnerei által indított jogi technológiai sorozat idei első cikkében dr. Kása Richárd, a BGE Kutatóközpontjának tudományos munkatársa mutatja be, miként képes a mesterséges intelligencia innovatív módon és kreatívan gondolkodni.

A vállalkozásoknak fel kell készülniük a digitális forradalom új hullámára

2017. február. 17. 14:00
2020-ra azok a vállalkozások, amelyek nem nyitnak a versenytársaik, az újítók és a szabadúszók új generációja felé, nem boldogulnak majd abban a környezetben, amelyet a Samsung nyitott gazdaságnak nevez.

Digitális karmesterek lesznek az informatikusok

2017. december. 07. 11:45
Korszakváltás előtt áll az emberiség, és ez az átalakulás, amelynek a mesterséges intelligencia, a kiterjesztett valóság, a dolgok internete a motorja, már jövőre érezteti hatását – írja elemzésében a Dell Technologies és az Institute for the Future.

Mesterség és intelligencia – Bárki dolgozhat Watsonnal

2016. október. 22. 10:00
Az iLex Systems Zrt és együttműködő partnerei által indított által indított jogi technológiai sorozat új cikkében Pongrácz Ferenc, az IBM délkelet-európai üzletfejlesztési igazgatója ad képet arról, hol tart napjainkban a mesterséges intelligencia kutatása és az automatizálás.

Az én könyvelőm!

2016. május. 28. 09:45
Az iLex Systems Zrt. együttműködő partnerei közreműködésével indított cégjogi sorozat 40. részében dr. Kozma László végrehajtási jogi szakjogász, az Innosmart-csoport tulajdonosa arról ír, hogy nincs messze – már hazánkban sem – az az idő, amikor a cégek könyvelési feladatait felhőben tárolt, mobileszközökre optimalizált intelligens könyvelő-alkalmazás látja majd el.

„Mesterséges intelligencia a marketingben – Együtt érez velünk a gép?”

2016. május. 24. 10:33
Ma a marketingben, sőt, általában véve az ügyfelekkel való kommunikációban egyre nagyobb szerepe van a mesterséges intelligenciának. De vajon átveheti egyszer a marketingesek szerepét a gép?

Zuckerberg bekukkant a gyerekszobákba is

2016. január. 04. 09:30
A Facebook-főnök rövid bejegyzésben közölte, hogy idén minden energiáját arra fordítja, hogy a háztartásokba is elhozza a mesterséges intelligencia technológiáját.

összesen: 13 db | 10 db/oldal

1 2