Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

21 találat a(z) "mesterséges intelligencia" cimkére.

Idén is egymásnak feszülnek a feltörekvő robotépítő bajnokok

2019. február. 12. 09:49
Budapesten és Nyíregyházán tartják meg a Magyar Ifjúsági Robot Kupa (MIRK) 2019-es válogatóversenyeit, az ezeken győztes robotépítő csapatok két nemzetközi világversenyen is képviselhetik Magyarországot.

Mesterséges intelligencia kutatásáról szóló rendeletet írt alá Donald Trump

2019. február. 12. 09:03
Az amerikai elnök arra utasította a szövetségi kormányzati hivatalokat és ügynökségeket, hogy - kiemelt fontosságúnak tekintve a mesterséges intelligencia fejlesztését - bocsássanak rendelkezésre nagyobb erőforrásokat és biztosítsanak több beruházást a kutatás-fejlesztéshez.

Újabb mesterséges intelligencia központot nyitott a Samsung

2018. szeptember. 11. 15:00
A Samsung Electronics New Yorkban nyitotta meg legújabb, mesterséges intelligenciával (Artificial Intelligence, AI) foglalkozó kutatóközpontját, ezáltal tovább erősíti szakértelmét az AI területén.

A beépített mesterséges intelligenciáé a jelen

2018. május. 02. 16:58
A Las Vegasban zajló Dell Technologies World konferencián bejelentett megoldásokkal a vállalatok felgyorsíthatják digitális átalakulásukat.

Mesterséges intelligenciától várnak árbevétel-növekedést a középvállalatok

2018. június. 28. 17:01
Az IMF prognózisát is meghaladó árbevétel-emelkedésre számítanak a középvállalatok vezetői – derül ki az EY felméréséből, amelynek keretében 21 országból 2766 felsővezetőt kérdeztek meg. A válaszadók az intelligens automatizálást és a gépi tanulást tartják a fellendülés hajtóerejének.

Több millió munkaórát takarítanak meg intelligens megoldásokkal

2018. június. 21. 13:06
A mesterséges intelligencia elterjedése hozzájárul a munkahelyteremtéshez, az új állások betöltéséhez azonban hiányzik a megfelelő szakembergárda - mutat rá egy tanulmány.

Mesterséges intelligencia chatel az E.ON Facebook-oldalán

2018. július. 27. 13:29
Az E.ON nemrég indította az éjjel-nappal rendelkezésre álló Chat Botit, a tanulékony chatbotot. Az új szolgáltatás célja, hogy az ügyfelek minél gyorsabban választ kapjanak kérdéseikre, illetve megoldást találjanak problémáikra. Az ügyfeleket kiszolgáló chatelő robot a bejövő üzenetek, kérdések alapján tanul, és a mesterséges intelligencia használatával egyre fejlettebb lesz.

Próbálkozik a Google, de a Microsoft fölényesen vezet

2018. augusztus. 23. 17:00
Mesterséges intelligenciával ruházza fel a Google felhőalapú irodai alkalmazásait. A G Suite fejlesztéseit az elemzők jól fogadták.

Tallinnban már önjáróak a postásrobotok

2017. október. 11. 14:00
A mesterséges intelligenciát használó gépek elterjedésének legfőbb gátja ma már főleg a jogi háttér rendezetlensége.

Robog a dolgok internete, de tartanak tőle a főnökök

2017. július. 14. 16:14
A digitális átalakulás felforgatja az üzleti élet számos területét, komoly kihívások elé állítva a folyamat levezénylésében kulcsszerepet játszó informatikusokat.

összesen: 21 db | 10 db/oldal

1 2 3