Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

9 találat a(z) "Markovich Béla" cimkére.

Mesterek Mestere Díj: társadalmi megerősítéssel a munkaerőhiány ellen

2018. szeptember. 13. 12:28
Egyre kevesebb fiatal választja az építőipart, ezért életbevágóan fontos visszaállítani az építő szakmák társadalmi megbecsülését. Ez a célja a megújult Mesterek Mestere díjnak, amelyre 2018-ban először az elégedett megrendelők ajánlhatják a szakembereket, ezzel elismerve a munkájukat.

Félnek a robotoktól az építőiparban, de a falazást átengednék

2018. május. 30. 18:01
Az építőipari vállalkozások többsége még digitálisan éretlen, de egyre többen használnak informatikai eszközöket. Minden harmadik építőipari szakember félti a munkáját a robotoktól – derül ki a Mapei Kft. friss felméréséből, amelyben 230 építőipari kisvállalkozót kérdeztek.

Egyetemi csapatok a VII. Betonkenu Kupa dobogóján

2018. június. 27. 10:05
Egyre inkább nemzetközi egyetemi megmérettetéssé alakul a Magyar Mapei Betonkenu Kupa. A hétvégén VII. alkalommal, Győrben, a Mosoni-Duna parton megrendezett verseny 9 indulójából 7 egyetemi, köztük cseh, román és ukrán csapat volt.

„A kedvezményes áfa eltörlése megtöri a növekedést”

2018. július. 09. 18:29
32 százalékkal növelte a forgalmát a Mapei Kft. az első félévben. A cég várakozásai szerint az ágazat lendülete a fékező hatások ellenére kitart az év végéig, rekordforgalomra számítanak. Középtávon már borúlátóbb a hangulat: aggályaik szerint a kedvezményes áfa eltörlése megtöri a növekedést.

„Lehangoló a helyzet. Senki nem akar építő szakmát tanulni”

2017. november. 15. 16:59
A vállalat tapasztalatai és felmérései szerint a fokozódó szakemberhiány egyik fő oka, hogy egyre kevesebb fiatal választja az építő szakmákat.

Hadat üzen a szakemberhiánynak a Mapei Kft.

2017. március. 22. 18:30
Kommunikációs kampányt indít az építőipari szakmák népszerűsítése érdekében általános iskolásoknak és szüleiknek az építőipari Mapei Kft. - mondta Markovich Béla, a társaság ügyvezetője szerdán budapesti sajtótájékoztatóján.

„Ma már az olyan kihívásokat keresem, amelyektől a többi burkoló elszalad”

2016. november. 16. 15:31
Második alkalommal adták át a kimagasló építőipari szakmunka elismeréséért járó Mesterek Mestere Díjat. A szakmai zsűri egyhangú döntése alapján az acsai Vancsó László burkoló lett Magyarország Mesterek Mestere.

A második félévben lendületet vehet az építőipar

2016. július. 11. 17:25
Az év második félében a csok-nak és az EU-s projektek újraindulásának köszönhetően erőteljes növekedés indulhat el az építőiparban – jósolja Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője, az ÉVOSZ elnökségi tagja.

Mesterek Mestere Díj: október 1-ig lehet jelentkezni

2016. augusztus. 23. 11:32
Október 1-ig meghosszabbították a Mesterek Mestere Díj nevezési határidejét; a kőműves és burkoló mesterek elismerésére alapított díjra referenciák beküldésével lehet pályázni.