Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

6 találat a(z) "Marianne Thyssen" cimkére.

„Minden nyugdíjasnak joga van a méltósággal élhető élethez”

2018. május. 01. 12:34
A tagállamok reformjaik során egyre nagyobb figyelmet fordítottak a fenntartható és megfelelő nyugdíjakra, de a jövőben további intézkedésekre lesz szükség – áll az Európai Bizottság friss jelentésében.

Rekordszintű a foglalkoztatottság az EU-ban

2018. február. 12. 17:24
A foglalkoztatás tovább bővült, a munkanélküliek száma pedig tovább csökkent az Európai Unióban 2017 harmadik negyedévében.

Rákkeltő anyagok: öt új határértéket javasol az Európai Bizottság

2018. április. 05. 08:01
Az Európai Bizottság további intézkedéseket tesz a munkavállalók rákkeltő vegyi anyagokkal szembeni nagyobb fokú védelme érdekében.

„Küzdjünk közösen a szociálisan érzékenyebb Európáért”

2017. május. 01. 11:30
„Küzdjünk közösen azért, hogy a szociális jogok európai pillére, általában pedig a szociálisan érzékenyebb Európa valamennyi dolgozó számára valósággá váljon” – írja Marianne Thyssen foglalkoztatásért, a szociális ügyekért és a társadalmi befogadásért felelős biztos.

Európai Szolidaritási Testület: nyilvános konzultációt indított a bizottság

2017. február. 06. 19:14
Az Európai Bizottság nyilvános konzultációt indít, mert képet szeretne kapni arról, hogyan vélekednek a fiatalok, a tanárok, az ifjúságsegítők, a kezdeményezés iránt érdeklődő szervezetek, a munkavállalók és más érdekeltek a nemrég életre hívott Európai Szolidaritási Testület elsődleges feladatairól és a testület tervezett megerősítéséről.

Marianne Thyssen: a jó szakpolitika a jó adatoknál kezdődik

2016. augusztus. 25. 18:18
Az Európai Bizottság rendeletjavaslatot fogadott el a társadalomstatisztikai felmérésekből származó adatok gyűjtésének és felhasználásának új, integrált módjáról annak érdekében, hogy megfelelőbb támogatást kapjon a szakpolitikai döntéshozatal, közelebbről pedig a szociálpolitika.