Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

13 találat a(z) "Mapei" cimkére.

Mesterek Mestere Díj: társadalmi megerősítéssel a munkaerőhiány ellen

2018. szeptember. 13. 12:28
Egyre kevesebb fiatal választja az építőipart, ezért életbevágóan fontos visszaállítani az építő szakmák társadalmi megbecsülését. Ez a célja a megújult Mesterek Mestere díjnak, amelyre 2018-ban először az elégedett megrendelők ajánlhatják a szakembereket, ezzel elismerve a munkájukat.

Egyetemi csapatok a VII. Betonkenu Kupa dobogóján

2018. június. 27. 10:05
Egyre inkább nemzetközi egyetemi megmérettetéssé alakul a Magyar Mapei Betonkenu Kupa. A hétvégén VII. alkalommal, Győrben, a Mosoni-Duna parton megrendezett verseny 9 indulójából 7 egyetemi, köztük cseh, román és ukrán csapat volt.

„A kedvezményes áfa eltörlése megtöri a növekedést”

2018. július. 09. 18:29
32 százalékkal növelte a forgalmát a Mapei Kft. az első félévben. A cég várakozásai szerint az ágazat lendülete a fékező hatások ellenére kitart az év végéig, rekordforgalomra számítanak. Középtávon már borúlátóbb a hangulat: aggályaik szerint a kedvezményes áfa eltörlése megtöri a növekedést.

Alig burkoltan hajtanak egymás dolgozóira a burkolatkereskedők

2018. január. 29. 15:02
A munkaerőhiány már a burkolatkereskedők számára is súlyos gondokat okoz. Az építőipar száguldása miatt bővülni kellene, csakhogy alig akad szakképzett munkaerő.

Két szakember osztozik a Mesterek Mestere Díjon

2018. február. 19. 15:00
Harmadik alkalommal adták át a kimagasló építőipari szakmunkát elismerő Mesterek Mestere 2017. Díjat. A címet megosztva Szabó Józsefnek és Deák Sándornak ítélte a szakmai zsűri.

„Lehangoló a helyzet. Senki nem akar építő szakmát tanulni”

2017. november. 15. 16:59
A vállalat tapasztalatai és felmérései szerint a fokozódó szakemberhiány egyik fő oka, hogy egyre kevesebb fiatal választja az építő szakmákat.

Hadat üzen a szakemberhiánynak a Mapei Kft.

2017. március. 22. 18:30
Kommunikációs kampányt indít az építőipari szakmák népszerűsítése érdekében általános iskolásoknak és szüleiknek az építőipari Mapei Kft. - mondta Markovich Béla, a társaság ügyvezetője szerdán budapesti sajtótájékoztatóján.

Kapacitásproblémákhoz és felhíguláshoz vezethet az építőipar növekedése

2017. július. 05. 14:01
Harmadával nőtt a Mapei Kft. forgalma az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakhoz képest. A növekedés háttere az ágazat látványos erősödése, amelynek hatására kapacitásproblémák jelentek meg az építőanyag-ellátás területén, fokozódott a szakemberhiány és gombamód jönnek létre a kivitelező cégek.

Ma már sokkal óvatosabban terveznek a csokkal

2016. szeptember. 08. 13:00
Míg áprilisban az építkezés és felújítás előtt álló lakosság 43 százaléka tervezte, hogy igénybe veszi a csokot, addig a valóban építkezők 21 százaléka vette is igénybe.

„Ma már az olyan kihívásokat keresem, amelyektől a többi burkoló elszalad”

2016. november. 16. 15:31
Második alkalommal adták át a kimagasló építőipari szakmunka elismeréséért járó Mesterek Mestere Díjat. A szakmai zsűri egyhangú döntése alapján az acsai Vancsó László burkoló lett Magyarország Mesterek Mestere.

összesen: 13 db | 10 db/oldal

1 2