Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

23 találat a(z) "Magyar Nemzeti Kereskedőház" cimkére.

Együttműködési megállapodást írt alá az MNKH és a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ

2018. március. 13. 16:40
A Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) és a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ együttműködési megállapodást írt alá Budapesten, amelynek célja, hogy a Kárpát-medencében elért agrárkutatási és innovációs eredményeket az MNKH a külpiaci kapcsolatai révén világszerte ismertté tegye.

Kétnapos nemzetközi konferencia sportgazdasági fókusszal

2018. május. 03. 14:40
A Testnevelési Egyetem és a Magyar Nemzeti Kereskedőház május 9-10-én rendezi a Sport és Innováció Nemzetközi Konferenciát. A kétnapos esemény keretében sportágazati vezetők, tudományos, gazdasági és külpiaci szakértők vitatják meg az iparág aktualitásait, az elmúlt időszak legfőbb sporttudományokhoz köthető kutatási eredményeit, illetve az ágazat jövőbeni irányvonalait.

Megállapodást kötött a Magyar Nemzeti Kereskedőház és a Magyar Fejlesztési Bank

2018. január. 18. 13:01
A Magyar Nemzeti Kereskedőház együttműködési megállapodást kötött a Magyar Fejlesztési Bankkal a hazai vállalkozások gazdasági erejének és versenyképességének fokozása érdekében.

Több mint 5 milliárd forint értékű üzletkötések a kárpát-medencei térségben a Magyar Nemzeti Kereskedőház szakmai közreműködésével

2018. január. 04. 13:28
Több mint 5,2 milliárd forint értékű üzletkötés jött létre a Magyar Nemzeti Kereskedőház Közép-európai Irodahálózatának köszönhetően. Oláh Zsanett, a Magyar Nemzeti Kereskedőház vezérigazgatója szerint az elkövetkezendő időszakban még dinamikusabbá tehetők a magyar-magyar gazdasági kapcsolatok, köszönhetően elsősorban a kormány által meghirdetett Gazdaságfejlesztési Programoknak.

Több mint 220 millió forint értékű üzletkötés az idei Agrosalon keretében

2017. november. 03. 16:42
A Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) közreműködésével tíz magyar cég vett részt a mezőgazdasági gépekre és kapcsolt szolgáltatásokra fókuszáló, nyitrai Agrosalon szakkiállításon. Az idei év minden korábbi várakozást felülmúlt, hiszen a hazai vállalkozások az eseményt követően összesen több mint 220 millió forint értékben realizáltak konkrét üzletkötéseket, megrendeléseket.

Sikeresen szerepeltek a magyar startupok Izraelben

2017. március. 08. 19:15
Kilenc magyar innovatív vállalkozás mutatkozott be a „startup nemzet” szívében, Tel-Avivban megrendezett Axis innovációs konferencián a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) InnoTrade programjának közreműködésével.

Fókuszban a tehetséges, kreatív és innovatív fiatal vállalkozók

2017. március. 03. 13:52
Az Agria Universitas Egyesület immár nyolcadik alkalommal rendezi meg a Junior Expót 2017. március 3-4. között Egerben, az Agria Parkban. A fiatal vállalkozók üzleti kapcsolatépítését célzó szakmai rendezvényen idén mintegy 100 cég mutatja be elsősorban kreatívipari termékét, többek között ékszereket, bőrtermékeket, ruhadarabokat, filmtechnikai megoldásokat és lakberendezési ötleteket is.

Magyar IT- és IKT-vállalkozások képességeit fejleszti a Magyar Nemzeti Kereskedőház

2017. június. 23. 10:15
Az informatikai szektor nemzetközi versenyképességének növelése érdekében szervezi meg a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) Magyarország első, kizárólag IT- és IKT-vállalkozások igényeire szabott exportképzési programját 2017 őszén.

Vállalkozásfejlesztési szolgáltatási portfóliókat ismerhettek meg a hazai kkv-k

2017. június. 02. 14:02
A Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) és az Enterprise Europe Network (EEN) hét állomásos rendezvénysorozatot szervezett a magyar kkv-k vállalkozásfejlesztése érdekében.

Jelentős exportlehetőségek nyílnak a magyar cégek előtt Iránban

2017. február. 08. 13:45
A gazdaság valamennyi szegmensére kiterjedő üzleti együttműködéseket alakíthatnak ki a magyar vállalkozások Iránban. A Magyar Nemzeti Kereskedőház 2017. február 7-én, Budapesten Magyar-Iráni Üzleti Fórumot szervezett, amelyen a résztvevő félszáz hazai vállalkozás az iráni piac sajátosságai mellett konkrét üzleti, befektetési lehetőségeket is megismerhetett.

összesen: 23 db | 10 db/oldal

1 2 3