Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

53 találat a(z) "logisztika" cimkére.

Idén is tízezer fedélzeti eszköz eladásával számol az i-Cell

2018. január. 25. 13:57
Az i-Cell Kft. várakozásai szerint 2017-hez hasonlóan az idén is tízezer elektronikus útdíj-bevallásra alkalmas fedélzeti eszközt (OBU) értékesít majd.

A logisztikai iparág jelentős átalakulására lehet számítani a WebEye szerint

2018. január. 16. 10:58
A járműkövető rendszerek fejlesztésével foglalkozó WebEye Telematics Group a következő 5-10 évben jelentős átalakulást prognosztizál a logisztikai iparágban.

Átmenetileg szünetel a logisztikai GINOP-pályázat – Módosul az Éves Fejlesztési Keret

2018. február. 12. 15:32
Átmenetileg szünetel a „Logisztikai szolgáltató központok fejlesztéseinek támogatása” című (GINOP-1.2.5-15) felhívás esetében a támogatási kérelmek benyújtásának lehetősége – tájékoztatott a kormány.

Logisztikai csarnokot és éttermet adott át a Transintertop Környén

2018. február. 07. 14:01
A nemzetközi szállítmányozást végző Transintertop Kft. környei telephelyén másfél milliárd forintos beruházással új logisztikai csarnokot, egy éttermet és egy benzinkutat adott át.

Rekord mértékben nőtt a légi teheráru forgalom Budapesten

2017. szeptember. 29. 08:29
Rekord mértékben nőtt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren az áruforgalom. A légikikötőben folytatódnak a már bejelentett kapacitásbővítő beruházások.

Mélyen áron alul kelt el Magyarország legnagyobb gabonaraktára

2017. szeptember. 26. 14:01
Végül alig valamivel több mint hárommilliárd forintért sikerült eladni a Magtárház Kft. adonyi kikötő és logisztikai bázisát. Magyarország legnagyobb gabonaraktárát eredetileg 15 milliárd forintért hirdette meg a felszámoló, a magyar állam óriási bukott az ügyleten.

Magyarország legnagyobb élelmiszerraktárává bővítette dunaharaszti központját a Coca-Cola

2017. szeptember. 13. 16:01
Kétmilliárd forintos beruházással bővítette dunaharaszti raktárközpontját a Coca-Cola HBC Magyarország. A fejlesztés eredményeként a társaság bázisa lett a legnagyobb élelmiszeripari raktár Magyarországon.

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a kormány a Kühne + Nagel Magyarországgal

2017. október. 20. 08:01
Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a kormány a Kühne + Nagel Szállítmányozási Kft.-vel. A megállapodást a kormány részéről Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára, a vállalat részéről pedig Lányi Márton ügyvezető igazgató és Kiss Péter pénzügyi igazgató írta alá.

Logisztikai központ nyitott Veszprémben a Penny Market

2017. október. 17. 17:44
A Penny Market Veszprémben nyitotta meg harmadik logisztikai központját, amely a nyugat-magyarországi üzleteket szolgálja ki, jelentősen növelve az eddigi kapacitást.

Átadták a Révész cégcsoport új logisztikai központját Nyíregyházán

2017. október. 12. 07:58
Átadták a Révész cégcsoport több mint 9 milliárd forintból felépített új logisztikai központját Nyíregyházán. A Révész Logisztikai Holding Zrt. tulajdonában lévő Révész-Nyírlog Logisztikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. által megvalósított beruházást a magyar állam 594 millió forint közvetlen támogatással, valamint adókedvezményekkel segítette.

összesen: 53 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6