Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

54 találat a(z) "letölthető iratminták" cimkére.

Törzstőke vagy alaptőke leszállítása

2017. május. 20. 12:25
A Vállalkozói tudástár új cikkében a – társasági forma szerint – törzstőke vagy alaptőke leszállításának főbb szabályait és ehhez kapcsolódóan egy korlátolt felelősségű társaság taggyűlésének ilyen tartalmú jegyzőkönyvmintáját mutatjuk be.

Új letölthető iratminta a Vállalkozói Tudástárban: szoftver forráskód letéti szerződés

2017. május. 13. 11:45
A Vállalkozói tudástár mai cikkében a szoftver forráskódletét szabályait és ehhez kapcsolódóan egy ilyen tartalmú szerződésmintát mutatunk be.

Új letölthető iratminta a Vállalkozói tudástárban: munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

2017. május. 04. 13:15
A Vállalkozói tudástár új cikkében a munkáltató és munkavállaló közös megegyezésével történő munkajogviszony megszüntetésének szabályait, s ehhez kapcsolódóan egy ilyen tartalmú megállapodás-mintát mutatunk be.

Végelszámolás lezárása

2017. június. 24. 10:55
Az iLex és a KamaraOnline ingyenes jogi iratminta-adatbázisában, a Vállalkozói tudástárban a végelszámolás lezárásával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat és sablonokat mutatjuk be.

Iratok kikérése büntetőügyekben

2017. június. 17. 11:29
Hogyan tud az állampolgár hozzájutni az őt érintő iratokhoz, és ezáltal hogyan tud jobb pozícióba kerülni a hatósággal szemben?

Titoktartási megállapodás

2017. június. 10. 12:05
A Vállalkozói tudástár mai cikkében egy, az üzleti élet számos területén elég sűrűn használt dokumentum-mintát, az „univerzális” titoktartási megállapodást vagy Non-disclosure Agreementet mutatjuk be, kétnyelvű – angol és magyar – változatban.

Kft jogutód nélküli megszűnése

2017. június. 02. 11:06
A Vállalkozói tudástár új cikkében a cég jogutód nélküli megszűnéséhez, a végelszámolás megindításához kapcsolódó iratmintát mutatjuk be.

Közlekedési szabálysértések

2017. július. 16. 10:30
A közlekedés veszélyes üzem. Ez a nyári időszakban még inkább elmondható. A Vállalkozói Tudástár új cikkében néhány gyakori közlekedési szabálysértéssel foglalkozunk.

Teaming megállapodás

2017. július. 08. 11:55
A Vállalkozói tudástár új cikkében egy viszonylag speciálisan, de álláspontunk szerint annál indokoltabban előforduló iratmintát mutatunk be: ez a teaming megállapodás (teaming agreement), mely a Polgári Törvénykönyvben ugyan nincs a nevesített szerződések között, mégis sokat segíthet a vállalatnak, ha erőforráshiány miatt együttműködne nála erősebb vállalattal, pl. tenderen való részvétel érdekében.

Iratmegőrzés

2017. július. 01. 11:45
A Vállalkozói tudástár új cikkében a gazdasági társaságokat terhelő iratmegőrzési kötelezettségeket mutatjuk be.

összesen: 54 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6