Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

5 találat a(z) "légitársaságok" cimkére.

Nő a légi társaságok forgalma és bevétele, az olajár miatt azonban csökken a nyereség

2018. június. 04. 07:58
A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) előrejelzése szerint a légitársaságok 2018-ban 33,8 milliárd dollár összesített adózott eredményt érhetnek el, 11 százalékkal kevesebbet, mint tavaly. Idén az áru- és utasforgalom a tavalyinál kisebb mértékben fog növekedni, de a bővülési ráta még a húsz éves átlag fölött marad.

Drága kerozin fogja vissza a légi forgalom bővülését

2018. augusztus. 14. 07:58
Lassult a légi áru-, és utasforgalom bővülése az első félévben. Utaskilométerben számolva 7 százalékkal nőtt a szektor teljesítménye, szemben az egy évvel korábbi 8,3 százalékos ütemmel.

Szárnyal a légi teher- és utasforgalom

2017. június. 02. 13:14
A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) adatai szerint áprilisban jelentős mértékben bővült a légiáru- és személyforgalom az előző év azonos időszakához viszonyítva.

Újraindul a rendszeres légi forgalom az Egyesült Államok és Kuba között

2016. november. 28. 10:01
Hétfőn újraindul a rendszeres légi forgalom az Egyesült Államok és Kuba között. Az American Airlines gépe a floridai Miamiból száll fel, helyi idő szerint a reggeli órákban, a JetBlue pedig New Yorkból indítja járatát. Mindkét légitársaság gépei a havannai José Martí nemzetközi repülőtéren szállnak le.

Moszkva „légi válaszcsapásra” készül az ukrán tiltás miatt

2015. szeptember. 28. 14:34
Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök hétfőn utasította a szakminisztert, hogy dolgozza ki az ukrajnai berepülési tilalomra adandó választ.