Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

102 találat a(z) "lakáshitel" cimkére.

Áremelkedést hozott és átrendezte a keresletet a csok

2016. május. 19. 16:11
A ténylegesen igénybe vett támogatások száma ugyan még igen alacsony, és a csokkal megvásárolható lakások száma is elenyésző, az új otthonteremtési kedvezmény azonban pár hónap alatt így is alapvető hatással volt a kereslet és az árak alakulására a lakáspiacon.

Trükkös módszerrel szerzik meg a banki adósok lakásait

2016. május. 12. 13:31
Tucatnyi piacfelügyeleti vizsgálatot indított az MNB a jogosulatlan követelésvásárlások visszaszorítása érdekében. A felügyelet adatai szerint több ezer követelést külföldi cégek vettek meg, egy részüknél vélhetően alapvetően az azok fedezetét adó ingatlanok megszerzéséért.

MNB: az új lakáshitelek állománya bővülhet az idén is

2016. május. 02. 18:05
Az új lakáshitelek állománya is bővülhet az idén – mondta Virág Barnabás, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója hétfőn Budapesten háttérbeszélgetésen, amelyen a jegybank szakemberei bemutatták az MNB új, Lakáspiaci jelentés című elemzésének idei első kiadványát.

Tíz perc alatt kirámolnak egy lakást a profi betörők

2016. június. 20. 15:30
A magyar otthonok negyedét semmilyen biztosítással nem védik, pedig egy év alatt több mint 700 ezer kárbejelentés érkezik a biztosítókhoz és ebből 50 ezer a betörés.

Főleg használt lakás vásárlásához igénylik a csokot

2016. június. 19. 11:01
A bankok tapasztalata szerint elsősorban használt lakás vásárlására igénylik a családi otthonteremtési kedvezményt (csok), az átlagos felvett hitelösszeg 5-10 millió forint.

Állami alapba kerülhetnek a nem törlesztett lakáshitelek

2016. június. 01. 08:32
Lakásalapot hoz létre a kormány a nem teljesítő jelzáloghitelek számára. Ez javítja a bankok mérlegét, így ösztönzi őket a hitelezésre és ezen keresztül támogatja a gazdasági növekedést.

Keresik a kapcsolatot nem fizető adósaikkal a bankok

2016. július. 12. 09:01
A Magyar Bankszövetség érintett tagbankjai dolgoznak azon, hogy ismét felvegyék a kapcsolatot a késedelmes jelzáloghiteles adósokkal. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) előírásainak megfelelően folytatják az ügyfeleknek a felhívó levelek kiküldését.

Levelet kapnak bankjuktól a nem fizető lakáshitelesek

2016. július. 08. 11:00
Több tízezer késedelmes vagy már felmondott lakossági jelzáloghitellel rendelkező adóst keresnek meg szeptember végéig a bankok, takarékszövetkezetek és pénzügyi vállalkozások az ügyfelek fizetőképességének helyreállítása érdekében.

Egyre szívesebben vesznek fel hitel lakásvásárláshoz a magyar háztartások

2016. július. 07. 16:02
A lakáspiac élénkülésével és a kamatok csökkenésével párhuzamosan mind bátrabban és egyre hosszabb futamidő mellett vesznek lakáshitelt a magyar háztartások. A lakásvásárlók 15 százaléka hitelből költ, míg ez az arány a válság előtt sem haladta meg a tíz százalékot.

Drágulnak a lakások, de így is a nagyobbakat keresik

2016. január. 26. 17:30
Az állami támogatásoknak és a kedvező hitelkamatoknak köszönhetően most könnyebben jutnak saját ingatlanhoz az első lakásukat vásárlók. A kereslet bővülésével együtt azonban az árak is emelkednek.

összesen: 102 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11