Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

26 találat a(z) "lakásfelújítás" cimkére.

Dél-Alföldön is kifújt a kazáncserére biztosított keret

2017. szeptember. 27. 15:59
A dél-alföldi régióban szerdán 10 óráig lehetett vissza nem térítendő támogatást igényelni a gázkonvektorok cseréjéhez, ezután a pályázatbenyújtás lehetőségét határozatlan időre felfüggesztették.

Súlyos bírsággal és plusz költséggel járhat a szabálytalan lakásfelújítás

2017. szeptember. 27. 07:32
Súlyos bírságokkal és helyreállítási költségekkel is számolniuk kell azoknak a lakástulajdonosoknak, akik a szükséges engedélyek beszerzése nélkül végeztetik el a különféle felújítási munkálatokat lakásukban.

Észak-Alföldön is elfogyott a gázkonvektorok lecserélésére szánt pénz

2017. szeptember. 26. 14:29
Az észak-alföldi régióban kedden 10 óráig lehetett vissza nem térítendő támogatást igényelni a gázkonvektorok cseréjéhez, ezután a pályázatbenyújtás lehetőségét határozatlan időre felfüggesztették.

Felfüggesztik a gázkonvektorok cseréjére kiírt pályázatot a dél-dunántúli régióban

2017. szeptember. 25. 14:01
A dél-dunántúli régióban hétfőn 11 óráig lehetett vissza nem térítendő támogatást igényelni a gázkonvektorok cseréjéhez, ezután a pályázatbenyújtás lehetőségét határozatlan időre felfüggesztették.

Máris felfüggesztik a gázkonvektorok cseréjére kiírt pályázatot

2017. szeptember. 22. 10:15
A közép-magyarországi régióban pénteken 10-ig, a nyugat-dunántúli régióban pedig 12-ig lehet vissza nem térítendő támogatást igényelni a gázkonvektorok cseréjéhez, a benyújtás lehetőségét ezután mindkét régióban határozatlan időre felfüggesztik.

Gázkonvektorok cseréjéhez igényelhetnek támogatást a háztartások

2017. szeptember. 21. 17:29
Szeptember 21-től elsőként a budapesti és Pest megyei magánszemélyek igényelhetnek támogatást az elavult gázkonvektorok cseréjéhez az Otthon melege program alprogramjában. A pályázaton legfeljebb 500 ezer forint vissza nem térítendő támogatást lehet nyerni.

Támogatással száll be az állam a lakásfelújítás költségeibe

2017. március. 08. 17:46
A magyarok kevesebb mint 40 százaléka elégedett otthonával. A legtöbben változtatni szeretnének, ám pénzhiányra hivatkozva a törekvések elakadnak, pedig a legnépszerűbb felújítási munkálatok költségeinek közel negyedét akár az állam is fedezheti.

Első otthon program: egy bank már szigorított Romániában

2017. március. 01. 10:00
Székelyföldön érvágást jelenthet, Nagyváradon a régi építésű lakások árának enyhe visszaeséséhez vezethet a módosult Első otthon program.

Már csak három hétig jelentkezhetnek a társasházi pályázatra a lakóközösségek

2017. május. 25. 15:06
Június 18-áig küldhetik be jelentkezésüket és támogatási kérelmeiket a társasházi pályázatra a társasházak és lakásszövetkezetek. A pályázat keretében tíz lakóközösség jut másfél-, egy-, illetve félmillió forint vissza nem térítendő támogatáshoz.

A szakemberhiány már a lakások felújítását is nehezíti

2017. július. 29. 10:01
A csok és a kedvező kamatozású bankhitelek is fűtik az újlakásépítések felfutását, amelynek tovagyűrűző pozitív hatására a festékgyártók a második félévtől számítanak.

összesen: 26 db | 10 db/oldal

1 2 3