Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

234 találat a(z) "kultúra" cimkére.

Jahromi-Józsa Berta: A Granadánál nem hiszünk a passzív nyelvtanulásban

2016. április. 06. 09:02
Mintha egy falatnyi Spanyolországba kóstolna bele az ember a Széll Kálmán tér szomszédságában. A Granada Spanyol Nyelviskolában minden arról szól, hogy a hallgatók jól érezzék magukat, és ne leküzdjék, hanem valóban megtanulják a nyelvet. Jahromi-Józsa Berta alapító-tulajdonos beszélt vállalkozásáról a KamaraOnline-nak.

Fesztivál a két Komáromban a Csík Zenekarral és a Neotonnal

2016. április. 05. 12:00
Komárom és Révkomárom 25. alkalommal megrendezett közös fesztiválján magyar és szlovákiai előadók mellett alternatív együttesek is fellépnek, új darabot mutat be a Magyar Lovas Színház és a Magyarock Dalszínház.

Lőrinczy György: Az Operettszínház együttműködésre készül a Nemzeti Múzeummal

2016. április. 04. 09:35
Szíve szerint már idén decemberben megnyitná a Budapesti Operettszínház harmadik játszóhelyét a felújított egykori Moulin Rouge-ban Lőrinczy György. A főigazgató a kinevezése óta elért eredményekről beszélt a KamaraOnline-nak. Elmondta, hogy idén nyáron is megrendezik a Budavári Palotakoncertet, ősszel pedig a Nemzeti Múzeummal lesz közös akciójuk.

Egymilliárd forintra pályázhatnak a nemzetiségek

2015. november. 18. 13:29
Jövőre csaknem egymilliárd forintos pályázati forrás jut a magyarországi nemzetiségek kultúrájának, nemzeti identitásának megőrzésére - jelentették be szerdán Budapesten.

összesen: 234 db | 10 db/oldal