Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

234 találat a(z) "kultúra" cimkére.

Több jut a kultúra támogatására Felvidéken

2017. december. 01. 10:14
A tavalyinál korábban hirdették meg a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. (BGA) magyar kultúráért és oktatásért nevű pályázati felhívását, amelynek a keretösszege nőtt az idén.

Licitálni is lehet a Pozsonyi Pikniken készülő képekre

2017. augusztus. 31. 09:00
Szombaton rendezik meg a Pozsonyi Pikniket Budapesten; az egész napos XIII. kerületi kulturális fesztiválon változatos színházi, zenei és irodalmi programokkal várják a látogatókat.

A Magashegyi Underground és az Így szerettek ők című előadás zárja a Budapesti Nyári Fesztivált

2017. augusztus. 22. 18:01
A Magashegyi Underground koncertjével ér véget a Budapesti Nyári Fesztivál csütörtökön a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A Városmajorban pedig az Így szerettek ők című irodalmi koncertszínház lesz látható pénteken és szombaton.

Egymilliárd dollárból mozizik az Apple

2017. augusztus. 17. 11:01
A tévékészülékeket és okostelefonokat is gyártó Apple amerikai óriáscég bejelentette: jövőre körülbelül egymilliárd dollárt szán műsorgyártásra.

New Orleans Swingfesztivált tartanak a Müpában

2017. augusztus. 17. 10:29
Tizenkettedik alkalommal rendezik meg a New Orleans Swingfesztivált Budapesten. A Müpa Fesztivál Színházában augusztus 25-től 27-ig Kozma Orsi és zenekara Woody Allen filmzenéit idézi meg, Gyárfás István koncertjén rajzfilmslágerek elevenednek meg, a No BS! Brass Band pedig az autentikus New Orleans-i hangulatot hozza.

Pályázatot írtak ki a Magyar Állami Operaház főigazgatói posztjára

2017. augusztus. 16. 16:02
Pályázatot hirdetett a Magyar Állami Operaház (MÁO) főigazgatói posztjának betöltésére az emberi erőforrások minisztere, mivel a jelenlegi főigazgató, Ókovács Szilveszter mandátuma 2018 januárjában lejár.

Új kampány a Müpa következő évadjának reklámozására

2017. augusztus. 16. 12:58
Új kampánnyal, online videósorozattal vezeti fel új szezonját a Művészetek Palotája.

Közel félmillióan látogattak ki idén a Szigetre

2017. augusztus. 16. 11:01
Az idei, 25. Sziget fesztiválon mintegy 450 ezren szórakoztak. Gerendai Károly főszervező és Kádár Tamás cégvezető szerint a visszaesés a tavalyi adatokhoz képest általános európai tendencia, ugyanakkor a Sziget idei zenei felhozatalának összeállítása sem a legszerencsésebben alakult.

Visszaszámlálás indul: szeptemberben ez lesz a Kerekdombon

2017. augusztus. 13. 15:00
Szeptember 8-10. között ismét várja a látogatókat a Kerekdomb Fesztivál Tállyán, a tokaji borvidék festői településén. A nyárindító fesztivált követően ezúttal is színházi előadásokkal, könnyű- és komolyzenei programokkal, borpiknikkel és futóversennyel várják a fesztiválozókat.

Pink lesz a ma induló Sziget első sztárfellépője

2017. augusztus. 09. 13:14
A mínusz egyedik nappal ma megkezdődik a 25. Sziget fesztivál. A Dan Panaitescu Nagyszínpadon Pink a sztárfellépő, de lesznek koncertek előtte is a nagyszínpadon és más színpadokon is, a Magic Mirror Sátorban Somló Cirqsz címmel a tavaly elhunyt Somló Tamás emlékére tartanak zenés estet.

összesen: 234 db | 10 db/oldal