Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

21 találat a(z) "KPMG" cimkére.

Tovább bővül az EY üzleti tanácsadással foglalkozó csapata

2018. szeptember. 12. 11:00
Technológiai tanácsadás és kockázatkezelési szolgáltatásokért felelős vezetőként csatlakozik Sallai György az EY-hoz. A szakember a KPMG-től igazolt át, ahol több mint egy évtizeden át volt a cég releváns divíziójának igazgatója.

Automatizált IFRS beszámoló: álom vagy valóság?

2018. május. 01. 15:04
Míg a Számviteli törvény kötött mérleg és eredménykimutatás-struktúrát ír elő, addig az IFRS-ek csak minimális követelményeket tartalmaznak, ezért az átállók feladata a saját, testre szabott mérleg- és eredménykimutatás-felépítés meghatározása – hívja fel a figyelmet Tornai Dzsenifer, a KPMG számviteli tanácsadási csoportjának munkatársa.

„Az IFRS 9 várható veszteség modell logikájáról”

2018. június. 05. 17:28
„Miért szükséges egy pénzügyi eszköz kezdeti bekerülésekor 12 havi várható veszteség elszámolása?”

150 ezer euró várja a magyar greentech startuppereket

2018. augusztus. 31. 15:00
A klímaváltozás kihívásaira megoldást kínáló magyar vállalkozások jelentkezését várja a Climate-KIC inkubációs programja. A 150 ezer euró összdíjazású programban kiválasztott legígéretesebb ötlet 40 ezer euró vissza nem térítendő támogatást kap.

Digitális megoldásokban hátrányban vannak a magyar cégek

2018. augusztus. 10. 17:00
Ha egy vállalat nem ad helyes válaszokat a digitális transzformáció kihívásaira, növekedése elmarad a kívánttól. A magyar vállalatok lépéshátrányban vannak a nemzetközi élmezőnnyel szemben.

Kihívást jelent a vállalatoknak a felhőben tárolt adatok védelme

2018. április. 25. 17:59
Kihívás a vállalatoknak a felhőben tárolt adatok védelme, a kibertámadások kezelésére tízből négy szakértőt kér fel - derül ki az Oracle és a KPMG LLP kiberfenyegetésekről szóló jelentéséből.

Piros pont helyett virtuális pénzzel jutalmaznak egy csepeli iskolában

2017. szeptember. 20. 17:28
Elektronikus platformra helyezik a csepeli Burattino Általános Iskolában alkalmazott, virtuális pénzként működő pontrendszert, hogy a diákok jobban megismerhessék a pénzügyi rendszer működését. A gyerekek pontjaikat ezentúl betéti számlán helyezhetik el, ami kamatozik, sőt hitelt is föl lehet venni rá.

A sértő kommunikációs stílustól az azonnali hatályú felmondásig

2017. szeptember. 04. 14:01
A Kúria egy nemrégiben meghozott döntésében újabb támpontot és megerősítést adott arra vonatkozóan, hogy a nem megfelelő hangvételű és stílusú — a jelen esetben — írásbeli kommunikációra a munkáltató akár azonnali hatályú felmondással is válaszolhat, hívja fel a figyelmet a KPMG Magyarország.

A parlament előtt az új pénzforgalmi irányelvet átültető törvénycsomag

2017. október. 10. 17:01
A belső piaci pénzforgalmi szolgáltatásokról szóló módosított EU-s irányelv egységes, átlátható működési feltételeket ír elő a meglévő és ezen új piaci szereplők számára.

„Büntethető-e egy Facebookon hirdető vállalkozás azért, amit valójában a Facebook csinál?”

2017. június. 28. 11:45
Már az európai Általános Adatvédelmi Rendelet megjelenése előtt megütheti a bokáját Európában a Facebook, miután egy német bíróság azt kérdezte az Európai Unió Bíróságától (EUB), hogy eljárhat-e német hatóság az Írországban jegyzett Facebookkal szemben, illetve büntethető-e egy Facebookon hirdető vállalkozás azért, amit valójában a Facebook csinál – írja Bánczi Lea, a KPMG Legal munkatársa.

összesen: 21 db | 10 db/oldal

1 2 3