Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

193 találat a(z) "közlekedés" cimkére.

A magyarok jó részének fogalma sincs a jó alvásról

2017. március. 20. 09:29
Az elalvásos közlekedési balesetek megelőzése és a gyermekek reggeli (kényszer)ébresztése is szóba került az Alvás Világnapjának magyarországi konferenciáján. A rendezvényen három szállodát jutalmaztak Alvásbarát Hotel címmel.

A Deák téri metróállomáson tesztelik az új beléptetőkapukat

2017. március. 17. 08:01
Újabb beléptetőkapus tesztet kezd a fővárosban a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), miután elfogadták az elektronikus jegyrendszer bevezetésének új ütemtervét.

A pártelnök nem fogadna az erdélyi autópályák kivitelezésére

2017. március. 16. 10:30
Még ebben a parlamenti ciklusban elkészül az észak-erdélyi autópálya és a IV. páneurópai közlekedési folyosó romániai része – mondta Liviu Dragnea, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke.

Több hónapra lezárják a budapesti repülőtér egyik kifutópályáját

2017. március. 16. 08:31
Felújítás miatt több hónapra lezárják a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér egyik futópályáját, emiatt egyes területek felett megnövekedhet a légiforgalom. A több mint három kilométer hosszú 1-es, régebbi kifutópálya vecsési végénél található földet érési zónában, mintegy 900 méter hosszúságú szakaszon szükségessé vált a teherbíró burkolatot alkotó betontáblák teljes cseréje.

Sztrájk bénítja le a berlini repülőtereket

2017. március. 13. 08:45
Kaotikus hétkezdésre kell számítani a berlini repülőtereken, miután a földi kiszolgáló személyzet mintegy kétezer tagja hétfő hajnalban újabb sztrájkot kezdett bérkövetelésekkel.

Magyar találmánnyal zöldül a vasút

2017. március. 09. 13:02
Környezetbarátabbá teszi a vasúti személy- és teherszállítást a Knorr-Bremse Rail Systems Budapest és az anyavállalat közösen fejlesztett vezetőtájékoztató rendszere. A vasúti szerelvények energiafogyasztását és károsanyag-kibocsátását csökkentő szoftver magyar mérnökök munkájának az eredménye.

Drágul a nyersanyag, drágulnak a gumiabroncsok

2017. március. 08. 07:59
Jelentősen nő a gumiabroncsok ára a következő hetekben; iparági információk szerint a nyersanyagárak emelkedése miatt a gyártók átlagosan 4-9 százalékkal drágábban adják majd termékeiket – tájékoztatott az Abroncs Kereskedőház.

Több százezer autóból hiányozhatnak a legfontosabb közlekedésbiztonsági berendezések

2017. március. 02. 13:31
Több százezer magyarországi autóból hiányozhatnak a légzsákok és az azokat kiegészítő legfontosabb közlekedésbiztonsági, utast védő berendezések, valamint további egymillió személygépjárműbe kerülhettek nem megfelelően működő, ellenőrizetlen forrásból származó manipulált biztonsági elemek, amelyek rendkívül súlyos biztonsági kockázatokat rejtenek.

Ma éjfélig érvényesek a tavalyi autópálya matricák

2017. január. 31. 07:58
Kedd éjfélig érvényesek a tavalyi éves országos és megyei autópálya matricák, szerdától már csak a 2017-es e-matricákkal lehet használni a díjköteles autópályákat és autóutakat.

Egyre többen veszik mobilon az autópálya matricát

2017. január. 30. 15:44
Az autósok többsége még a benzinkúton vásárol autópálya matricát, ám egyre többen intézik az útdíjak fizetését elektronikusan, például mobiltelefonnal.

összesen: 193 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11