Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

18 találat a(z) "Közbeszerzési Hatóság" cimkére.

„Jó a versenyhelyzet a közbeszerzések terén”

2017. november. 14. 18:27
Az erős közbeszerzési verseny azért fontos, mert a köz érdeke ma már fokozottan az, hogy fair és átlátható eljárásban, versenyben válasszák ki az állami szereplők szerződő partnereiket” – hangsúlyozta Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke a Közbeszerzési Hatóság „Átlátható, hozzáférhető és versenyképes közbeszerzés” című, Budapesten rendezett nemzetközi konferenciáján.

A BKK vezére szerint alaptalanul kaszálták el a metrópótlóbusz-tendert

2016. október. 24. 10:30
Dabóczi Kálmán, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatója szerint mondvacsinált, szakmailag elfogadhatatlan okra hivatkozva semmisítette meg a 3-as metrópótló busz tendert a Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB).

Megsemmisítette a döntőbizottság a budapesti metrópótlóbusz-tendert

2016. október. 19. 12:31
A Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB) megsemmisítette a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) által meghirdetett tendert, amelyben a metrópótlás idején szükséges kapacitást rendelték volna meg.

Magyar kötődésű offshore cégeket vizsgálnak a hatóságok

2016. június. 27. 09:31
Egyebek mellett az adóhivatallal és a titkosszolgálattal együttműködve vizsgálja a külföldön bejegyzett, de magyarországi kötődésű, úgynevezett offshore vállalkozásokat a Nemzeti Nyomozó Iroda. Máris több száz céget világítottak át.

Újra indulhat közbeszerzéseken a Közgép

2016. június. 23. 09:01
A másodfokú bíróság ítélete alapján a Közgép nem közölt hamis adatot a Győr-Gönyű kikötőhöz kapcsolódó munkák elvégzésére kiírt közbeszerzés ügyében, így a cég mentesül a közbeszerzési eljárásoktól való eltiltás hatálya alól.

Csökkent a közbeszerzések száma az első három negyedévben

2015. november. 19. 14:16
Az idei első kilenc hónapban 9884 közbeszerzés volt Magyarországon, ami éves összevetésben 11,3 százalékos csökkenést jelent, és a közbeszerzések értéke is csökkent; az év végére azonban az uniós forrásoknak köszönhetően a közbeszerzések száma és értéke is megközelítheti a tavalyit – számolt be Rigó Csaba Balázs, a Közbeszerzési Hatóság elnöke.

A kis- és középvállalkozásokat támogatja az új közbeszerzési törvény

2015. november. 11. 12:38
A kis- és középvállalkozások körében megszűnik a közbeszerzési hirdetmények ellenőrzési díja, a jogorvoslati díj pedig a felére csökken az új közbeszerzési törvény szerint - mondta Rigó Csaba Balázs, a Közbeszerzési Hatóság elnöke.

Ötödével kevesebb közbeszerzés az első félévben

2015. augusztus. 27. 09:21
Az idei első félévben az ajánlatkérők 5622 eredményes eljárást folytattak le, amely 19 százalékkal kevesebb a múlt év azonos időszakában regisztráltakhoz képest - közölte a Közbeszerzési Hatóság.

összesen: 18 db | 10 db/oldal

1 2