Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

15 találat a(z) "Közbeszerzési Hatóság" cimkére.

Közbeszerzési piac: innovatív digitális eszközök erősítik az átláthatóságot és a versenyt

2018. május. 31. 15:33
A 21. század kihívásaira reagálva a Közbeszerzési Hatóság számos innovatív, köztük digitális eszközt vezetett be annak érdekében, hogy az átláthatóságot, illetve a versenyt tovább erősítse a közbeszerzési piacon – hangzott el a hatóság által szervezett sajtóbeszélgetésen.

Kiemelt cél a fenntarthatósági szempontok érvényesítése a közbeszerzésekben

2018. május. 24. 12:29
Növekvő tendenciát mutat a fenntarthatósági szempontokat kiemelten kezelő közbeszerzési eljárások száma hazánkban, azonban még sok teendő van ezen a területen – hívta fel a figyelmet Rigó Csaba a Közbeszerzési Hatóság elnöke, a szervezet „Felelősen a jövő generációjáért” elnevezésű konferenciáján.

Nívódíjjal jutalmazza a színvonalas közbeszerzéseket a hatóság

2018. május. 18. 09:28
Közbeszerzési Nívódíjat alapított a Közbeszerzési Hatóság, amellyel a kiemelkedő szakmai munkát kívánja tovább erősíteni a közbeszerzések piacán. A hatóság minden évben eltérő témakörben adja majd át az elismerést, idén „A fenntartható közbeszerzések éve” programja keretén belül díjazza azokat a pályázókat.

Tízből nyolc közbeszerzést hazai kkv nyert el tavaly

2018. január. 24. 13:01
Tavaly az előző évhez viszonyítva 45 százalékkal csökkent a hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárások száma a magyarországi közbeszerzésekben. Egy-egy megbízásra átlagosan közel nyolc cég pályázott.

Mobilalkalmazással figyelmeztet a GVH a közbeszerzési kartellekre

2018. január. 03. 13:51
A Gazdasági Versenyhivatal a Közbeszerzési Hatóság „Napi közbeszerzés” elnevezésű mobiltelefonos alkalmazásán elérhető „napi tippekkel” hívja fel a közbeszerzéseken induló ajánlattevők, valamint a közbeszerzést kiíró ajánlatkérők figyelmét a kartellek kockázataira és kezelésére.

„Kiemelkedő év volt 2017 a közbeszerzések történetében”

2018. április. 19. 15:31
Kiemelkedő év volt 2017 a magyarországi közbeszerzések történetében, hiszen 8600 szerződés jött létre közbeszerzés útján, csaknem 3,5 ezer milliárd forint értékben – mondta Rigó Csaba Balázs, a Közbeszerzési Hatóság elnöke csütörtökön Budapesten, a Szerződések nagyító alatt című konferencián.

Az Európai Unió élvonalában a magyar közbeszerzési eljárások átláthatósága

2017. szeptember. 14. 13:01
Az Európai Bizottság legfrissebb adatai szerint a magyarországi közbeszerzési eljárások száz százalékosan átláthatók, tehát a vállalkozások és magánszemélyek megfelelő mennyiségű információhoz juthatnak az egyes közbeszerzések kapcsán – hangzott el a Közbeszerzési Hatóság sajtótájékoztatóján.

„Jó a versenyhelyzet a közbeszerzések terén”

2017. november. 14. 18:27
Az erős közbeszerzési verseny azért fontos, mert a köz érdeke ma már fokozottan az, hogy fair és átlátható eljárásban, versenyben válasszák ki az állami szereplők szerződő partnereiket” – hangsúlyozta Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke a Közbeszerzési Hatóság „Átlátható, hozzáférhető és versenyképes közbeszerzés” című, Budapesten rendezett nemzetközi konferenciáján.

A BKK vezére szerint alaptalanul kaszálták el a metrópótlóbusz-tendert

2016. október. 24. 10:30
Dabóczi Kálmán, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatója szerint mondvacsinált, szakmailag elfogadhatatlan okra hivatkozva semmisítette meg a 3-as metrópótló busz tendert a Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB).

Megsemmisítette a döntőbizottság a budapesti metrópótlóbusz-tendert

2016. október. 19. 12:31
A Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB) megsemmisítette a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) által meghirdetett tendert, amelyben a metrópótlás idején szükséges kapacitást rendelték volna meg.

összesen: 15 db | 10 db/oldal

1 2