Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

76 találat a(z) "közbeszerzés" cimkére.

Csúcsot döntött tavaly a kisvállalkozások részesedése a közbeszerzésekben

2019. február. 06. 16:22
A tavalyi 10 361 eredményesen zárult közbeszerzés összértéke meghaladta a 3294 milliárd forintot, a hirdetmény nélküli tárgyalásos (hnt) és az egy ajánlatos közbeszerzések aránya tovább csökkent, a kis- és közepes vállalkozások részesedése csúcsot döntött.

Komp nélkül maradhatnak a vajkaiak, nagy a felháborodás

2018. szeptember. 21. 12:00
Ragaszkodnak a vajkaiak a bősi csatornán közlekedő mostani komphoz, nem engedik elvinni és ócskábbra cserélni. Ha kell tüntetni is fognak.

Közbeszerzési piac: innovatív digitális eszközök erősítik az átláthatóságot és a versenyt

2018. május. 31. 15:33
A 21. század kihívásaira reagálva a Közbeszerzési Hatóság számos innovatív, köztük digitális eszközt vezetett be annak érdekében, hogy az átláthatóságot, illetve a versenyt tovább erősítse a közbeszerzési piacon – hangzott el a hatóság által szervezett sajtóbeszélgetésen.

Kiemelt cél a fenntarthatósági szempontok érvényesítése a közbeszerzésekben

2018. május. 24. 12:29
Növekvő tendenciát mutat a fenntarthatósági szempontokat kiemelten kezelő közbeszerzési eljárások száma hazánkban, azonban még sok teendő van ezen a területen – hívta fel a figyelmet Rigó Csaba a Közbeszerzési Hatóság elnöke, a szervezet „Felelősen a jövő generációjáért” elnevezésű konferenciáján.

Nívódíjjal jutalmazza a színvonalas közbeszerzéseket a hatóság

2018. május. 18. 09:28
Közbeszerzési Nívódíjat alapított a Közbeszerzési Hatóság, amellyel a kiemelkedő szakmai munkát kívánja tovább erősíteni a közbeszerzések piacán. A hatóság minden évben eltérő témakörben adja majd át az elismerést, idén „A fenntartható közbeszerzések éve” programja keretén belül díjazza azokat a pályázókat.

Tízből nyolc közbeszerzést hazai kkv nyert el tavaly

2018. január. 24. 13:01
Tavaly az előző évhez viszonyítva 45 százalékkal csökkent a hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárások száma a magyarországi közbeszerzésekben. Egy-egy megbízásra átlagosan közel nyolc cég pályázott.

Közbeszerzések: új iránymutatást tett közzé az Európai Bizottság

2018. február. 13. 18:30
Az Európai Bizottság új iránymutatást tett közzé, amely azt hivatott elősegíteni, hogy az uniós forrásokkal foglalkozó, tagállami, regionális és helyi hatóságoknál dolgozó szakemberek könnyebben tudják az uniós finanszírozású projektekkel kapcsolatos közbeszerzési eljárások hatékonyságát és átláthatóságát biztosítani.

Kiírták a közbeszerzést a 3-as metró középső és déli szakaszának felújítására

2018. február. 07. 10:57
Kiírta a közbeszerzési eljárást a BKV a 3-as metró középső (Lehel tér-Nagyvárad tér) és déli (Nagyvárad tér-Kőbánya-Kispest) szakaszán felújítására.

Pályázatot írtak ki a Városmajori Szabadtéri Színpad teljes felújítására

2018. augusztus. 10. 12:02
Pályázatot írt ki a Városmajori Szabadtéri Színpad teljes felújítására a 12. kerületi Önkormányzat és a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft.

Nemzetközi tervpályázatot írtak ki a közlekedési múzeum új épületére

2018. augusztus. 10. 08:58
Közzétették a MÁV egykori Északi Járműjavítójának területén felépítendő új közlekedési múzeum nemzetközi tervpályázatát. Az előzetesen meghívottak között több sikeres magyar és világhírű külföldi építésziroda található.

összesen: 76 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8