Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

5 találat a(z) "Kovács Patrik" cimkére.

Fiatal Vállalkozók Hete: a FIVOSZ összefogott a BKIK-val

2017. november. 09. 09:29
Idén immár 10. alkalommal rendezi meg a FIVOSZ a Fiatal Vállalkozók Hetét. A november 13-17. közötti programokról kérdezte a KamaraOnline Kovács Patrikot, a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége alapító-elnökét és az országos társszervező Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnökét, Krisán Lászlót.

Kovács Patrik: Nem roppanhat meg a magyar kkv szektor

2017. december. 08. 09:28
Tíz éve még a jövő nemzedékéről beszéltünk, de 2017-ben már a „most nemzedékét” képviseljük – mondta Kovács Patrik a KamaraOnline-nak. A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének elnöke szerint fontos lenne, hogy minél több fiatal dolgozzon a kis és középvállalkozások piacán.

Fiatal Vállalkozók Hete: legyél bátor, ha életed álmát valósítod meg!

2015. november. 17. 08:36
Ha csak egy ötletet viszel haza, és azon otthon elgondolkodsz, már megérte eljönni – hangzott el hétfőn a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének rendezvényén Budapesten a Groupama Arénában.

Megalakult a Fiatal Vállalkozók Világszövetsége Rijádban

2015. november. 06. 10:23
Megalakult a Fiatal Vállalkozók Világszövetsége Rijádban, az alapítók között van az Európai Unió Fiatal Vállalkozói Szövetsége (JUNE) is, amelynek tagja a magyarországi Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) - közölte a FIVOSZ pénteken.

Dr. Kovács Patrik: Kifogások helyett megoldásokat keresünk a FIVOSZ-ban

2015. november. 02. 08:35
Mindenkit arra buzdítanék, ha teheti, tanuljon külföldön is, kezdje el építeni a karrierjét más országban, de aztán jöjjön haza – mondja dr. Kovács Patrik, a Fiatal Vállalkozók Szövetségének alapító elnöke a KamaraOnline-nak nyilatkozva.