Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

5 találat a(z) "Kósa Lajos" cimkére.

Kósa Lajost választották az OSZT elnökének

2018. június. 01. 10:30
Kósa Lajost választotta elnökének tisztújító közgyűlésén az Országos Szövetkezeti Tanács (OSZT). Programalkotásában több területet is megnevezett, melyeken a szövetkezeti forma jelent megoldást.

Újabb nyugdíjas szövetkezet alakítanak

2017. szeptember. 07. 16:14
Magánszemélyek, az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség (OTSZ) szervezésében, megalakítják a Takarékos Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezetet.

Megalakult a Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezetek Országos Érdekképviseleti Szövetsége

2017. december. 06. 17:48
Megalakult a Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezetek Országos Érdekképviseleti Szövetsége szerdán Budapesten. Kósa Lajos, a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter a rendezvényen elmondta, a kormány azt tervezi, hogy a nyugdíj mellett – nem szövetkezeti formában – dolgozók foglalkoztatási feltételein is könnyít a közeljövőben.

Kósa Lajos nem támogatja a reklámújságok korlátozását

2017. április. 12. 10:02
Még ebben a hónapban az Országgyűlés elé kerülnek a kormány kereskedelempolitikai javaslatai – közölte Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője. A külföldi láncok gyűjtőszervezete felháborodott, hogy a jövőben központi hozzájárulással kiváltható kötelező létszámot írnának elő a boltokban.

Az iskolaszövetkezetek nagymértékben segítik a fiatalok foglalkoztatását

2016. július. 21. 21:35
Az iskolaszövetkezetek jelentős mértékben hozzájárulnak a magyarországi foglalkoztatási helyzet javulásához a fiatalok körében, nagy igény van erre a foglalkoztatási formára – állapították meg a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor csütörtöki kerekasztal-beszélgetésének résztvevői.