Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

6 találat a(z) "kormányprogram" cimkére.

Román vita a magánnyugdíjról: soha nem lesz vége?

2018. május. 31. 17:03
Ismét elmarasztalta szerdán Klaus Johannis államfő a román kormányt a kötelező magánnyugdíj sorsára vonatkozó elképzelései miatt.

Őszig várni kell az új román nyugdíjtörvényre

2018. május. 02. 12:01
Az őszi parlamenti időszakban kerül a parlament elé Romániában a kormányprogramban megígért új nyugdíjtörvény – jelentette be Viorica Dăncilă miniszterelnök.

Kétéves reformprogramot fogadott el a szlovák kormány

2018. április. 26. 12:57
A vállalkozók adminisztratív terheinek csökkentése is szerepel a következő két évre szóló Nemzeti reformprogramban, amelyet szerdán fogadott el a szlovák kormány.

Milliárdos kárt okoz a politikai zűrzavar Romániában

2017. június. 30. 12:30
A Tudose-kormány drasztikusan módosította a parlament által is elfogadott román kormányprogramot. A csütörtökön beiktatott új kormány bejelentette, hogy maradnak a bér- és nyugdíjemelések, nő a minimálbér, de késik az áfacsökkentés.

Programhirdetés után elemez a román kormány

2017. július. 07. 13:14
Miközben az üzleti szféra továbbra is vészharangokat kongat Romániában, a kormány már óvatosabban beszél a kormányprogramba egyik napról a másikra beiktatott adópolitikai módosításokról.

Vitáznak az oktatási és kulturális tárca szétválasztásáról Romániában

2017. január. 09. 09:30
Veszélyekkel járhat, de új lehetőségeket is biztosíthat az új román kormány döntése, miszerint az oktatásügyi tárcától különválasztják a kutatást és az innovációt – vélik az erdélyi felsőoktatási intézmények vezetői.