Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

11 találat a(z) "könyvelés" cimkére.

Számlázóprogramok fejlesztőit segíti a Navcom

2018. június. 11. 15:02
Az adóhivatal online számla rendszeréhez való csatlakozásban segít a napokban publikált Navcom alkalmazás. A Hiventures magvető befektetési programjának egyik portfóliócége, az SDS Zrt. által fejlesztett megoldás segítségével bármely számlázásra alkalmas szoftvert egyszerűen NAV-kompatibilissé alakíthatnak a fejlesztői.

Láthatatlan értékek is segíthetik a vállalkozások fejlődését

2018. június. 06. 13:28
Mérhetőbb hatékonyság, vállalatfelvásárlás esetén akár többszörös felár elérése, illetve jelentősen javuló finanszírozási és befektetési esélyek – néhány fontos előny, ami mindenképpen indokolttá teszi egyes immateriális javak, így például a márkaérték meghatározását és a mérlegben való szerepeltetését.

Idén még nem csökken a könyvelők, adótanácsadók terhelése

2018. január. 31. 16:01
A Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete szerint a 2018-ban hatályba lépő szabályozás és a tervezett reformok rontják az adózási számviteli szakma presztízsét, és nem javítják a munkaterhelését.

Júliustól indul az online számlázás

2018. január. 18. 11:59
Idén július elsejétől élesben indul a gazdaságfehérítés újabb eszköze, az online számlázás, a kormány több mint egy éves felkészülési időt biztosít az átállásra, amelyhez az adóhivatal minden segítséget megad.

Nagyon sokba kerül a Tesconak a könyvelési botrány

2017. március. 28. 13:16
Csaknem 130 millió font pénzbírságot fizet a Tesco a három évvel ezelőtt kipattant könyvelési botrány miatt. A brit kiskereskedelmi lánc további 85 millió font kártérítést fizet azon befektetőinek, akiket megkárosított kozmetikázott nyereségadataival.

Egyszerűbben átláthatják pénzügyi helyzetüket a vállalkozások

2017. június. 01. 14:31
Egyszerűbben és gyorsabban végezhetnek a számlázással, bankolással és könyveléssel kapcsolatos feladatokkal a vállalkozások az OTP új, eBIZ szolgáltatásának köszönhetően.

Még egy hétig választhatják a vállalkozások az IFRS-t

2016. szeptember. 26. 08:01
Október 2-áig tehetnek bejelentést azok a vállalkozások, amelyek január elsejétől szeretnék a hazai számviteli szabályok helyett a nemzetközi pénzügyi beszámolási sztenderdek (IFRS) szerinti könyvvezetést választani.

Üzleti programajánló a hét hátralévő részére

2016. szeptember. 07. 11:32
Könyvelők Klubja, személyre szabott értékesítés, új információk az EKÁER-ről, EEN nyílt nap – péntekig még ezeket a programokat választhatja.

Az én könyvelőm!

2016. május. 28. 09:45
Az iLex Systems Zrt. együttműködő partnerei közreműködésével indított cégjogi sorozat 40. részében dr. Kozma László végrehajtási jogi szakjogász, az Innosmart-csoport tulajdonosa arról ír, hogy nincs messze – már hazánkban sem – az az idő, amikor a cégek könyvelési feladatait felhőben tárolt, mobileszközökre optimalizált intelligens könyvelő-alkalmazás látja majd el.

Közfelügyelet szűri ki a kontár könyvelőket

2016. június. 16. 10:01
A jelenlegi tervek szerint a jövő év elején kezdi meg működését a számviteli, adóügyi szakemberek ellenőrzésével foglalkozó felügyelet.

összesen: 11 db | 10 db/oldal

1 2