Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

37 találat a(z) "Koji László" cimkére.

Nem állhat meg a lakásépítési lendület, kormányzati intézkedésekre van szükség

2019. május. 08. 15:04
A lakásépítések és felújítások növekedési ütemének fenntartásához kormányzati lépéseket sürget az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ), amely tízpontos javaslatcsomagot dolgozott ki és juttatott el a kormányzatnak.

Adó-visszatérítés és kompenzációs csomag - ez a BKIK javaslata a lakásáfa-problémára

2018. október. 19. 19:47
A BKIK és az ÉVOSZ kompenzációs csomag létrehozását javasolja a kormánynak a 2019. december 31-én kivezetésre kerülő 5 százalékos lakásáfa megszűnése után, amelynek részleteit már idén nyilvánosságra kellene hozni - erről beszélt Koji László az Ipar és Kereskedelem napján a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.

Építőipari cégek támogatói okiratokat vettek át Varga Mihálytól

2018. március. 29. 13:30
Kilenc építőipari cég vezetője összesen 1 milliárd 810 millió forintos vissza nem térítendő kormányzati támogatást igazoló okiratot vett át Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől csütörtökön Budapesten, az Építőipari támogatási programban keretében.

Tájékoztató kampányt indít az építőipari munkabalesetek csökkentése érdekében az ÉVOSZ

2018. március. 08. 08:59
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) az építőipar 2018-2019-es jelentős kapacitás lekötése miatt, rendezvény- és képzéssorozatot indít a munkavállalóknak és a munkaadóknak egyaránt, az ágazatban történt súlyos és halálos kimenetelű munkabalesetek számának csökkentése érdekében.

A tavalyinál háromezerrel több lakás épülhet idén

2018. július. 30. 16:30
Kedvezően alakult az idén az első félévben épített új lakások száma (6517), ez az adat ugyanis alátámasztja az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének (ÉVOSZ) éves várakozását, amely szerint 2018-ban az újonnan épített lakások száma elérheti a 18 ezret a tavalyi 15 ezer után - mondta Koji László, az ÉVOSZ elnöke a Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb adataira reagálva hétfőn.

Állami segítséget várnak a lakások felújítására

2018. július. 13. 11:00
Számottevően javulna a hazai ingatlanállomány minősége, ha állami eszközökkel élénkítenék a lakásfelújítási kedvet – állítja Koji László, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének (ÉVOSZ) elnöke.

ÉVOSZ: az építőipar kapacitásbővítésére szánt 8 milliárd forintos keret a kkv-kat célozza

2018. február. 10. 08:45
Az építőipari kapacitás bővítését támogató 8 milliárd forintos keretösszeggel meghirdetett pályázatokra, amelyek a vállalkozások technológiai korszerűsítését szolgálják, a kis- és közepes vállalkozások jelentkezését várják – mondta Koji László, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének (ÉVOSZ) elnöke

Koji László: felnőttképzésre, átképzésre és továbbképzésre van szükség az építőiparban

2017. szeptember. 27. 15:02
A magyar építőipar nyolc éves recesszió után a piaci szereplők reális várakozásai szerint tartósan növekedési pályára kerül. Ez számos kihívás elé állítja az építési vállalkozásokat, ha a piacon, a versenyben sikeresen szeretnének helytállni – mondta el Koji László, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnöke

Építőipari Ágazati Konzultáció: decemberben jön a 20 milliárdos pályázat

2017. november. 25. 08:45
Az építőipar teljesítményének növelése érdekében együttműködési megállapodást írt alá Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Koji László, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének (ÉVOSZ) elnöke az Építőipari Ágazati Konzultáció első ülése után.

A hiányzó munkaerő pótlását sürgeti az építőiparban az ÉVOSZ

2017. március. 31. 14:15
Állami foglalkoztatási program indítását javasolja az építőiparban az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ).

összesen: 37 db | 10 db/oldal

1 2 3 4