Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

3 találat a(z) "Kocsis Márton" cimkére.

Követők és like-ok vásárlása: tisztességtelen magatartás?

2018. június. 04. 16:31
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) egyre intenzívebben foglalkozik a véleményvezérek (ún. influencerek) tevékenységével. Mága Zoltán hegedűművész hirtelen megnövekedett követőtáborának, és az ezzel kapcsolatban folyó GVH-s vizsgálatnak a híre számos kérdést felvet a véleményvezérek közösségi médiában kifejtett magatartásával kapcsolatban. A szabályok közt dr. Kocsis Márton, a CHSH Dezső és Társai Ügyvédi Iroda versenyjogi szakértője segít eligazodni.

Hajnali rajtaütés: az együttműködés nemcsak kötelesség, de lehetőség is

2017. június. 15. 16:30
A kartellügyek túlnyomó többsége hajnali rajtaütéssel kezdődik, ami éves szinten 50–60 vizsgálattal érintett céget is jelenthet Magyarországon. Milyen hibákat követhet el egy cég ilyen helyzetben?

Hajnali rajtaütések, versenyhatósági vizsgálatok: a kkv-k is a célkeresztbe kerültek

2017. február. 28. 15:30
A Gazdasági Versenyhivatal 2017 januárjától immár a vállalatok összefonódásának ellenőrzésekor is végrehajthat előzetes értesítés nélküli helyszíni vizsgálatokat, vagyis meglepetésszerű rajtaütéseket. A friss esetek is azt mutatják, az idei évtől még fontosabb, hogy a vállalkozások és vezetőik tisztában legyenek a rajtaütések szabályaival, amikor a GVH hívatlanul kopogtat az ajtajukon.