Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

30 találat a(z) "kockázati tőke" cimkére.

Ki a jó szomszéd? Nézze meg a Miutcánk-on!

2018. szeptember. 12. 08:55
Helyi közösségek építését és erősítését segíti a Miutcánk portál. Megismertetnék egymással a szomszédokat, folyamatos piacelemzéssel új funkciókat is kínálnak. Az eredményekről és tervekről két alapítóval, Szabó Dáviddal és Horváth Gáspárral (Gazsi) beszélgettem a központjukban, a Műegyetem Demola Budapest közösségi irodájában.

Hiventures-tőkeinjekcióból fejleszt a Bookr Kids

2018. május. 08. 18:59
Egymillió euró tőkebefektetést kap az állami hátterű, MFB-csoporthoz tartozó Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelőtől a Bookr Kids.

Idén már 2,6 milliárd forint befektetésről döntött a Hiventures

2018. május. 07. 18:58
A Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelőt 2018 első negyedéves eredményei alapján két független nemzetközi szervezet - a Crunchbase és Dow Jones - Európában az első, nemzetközi szinten pedig a harmadik helyre sorolta a legaktívabb befektetők rangsorában.

HVCA: közel száz vállalat jutott tőkéhez

2018. június. 06. 18:32
A Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület (HVCA) 2017. évi jelentése szerint tavaly Magyarországon 95 vállalat részesült összesen 38,2 millió euró összértékű kockázati- és magántőke-befektetésben. A befektetések 73 százaléka az év során három szektorba, a közlekedéssel, az informatikával és elektronikával, illetve az üzleti termékekkel és szolgáltatásokkal foglalkozó cégekbe áramlott.

A Hiventures még több startupot akar elérni

2018. július. 31. 18:30
Mire az új kockázati befektetési alapok elindulnak, nem nagyon lesz olyan startup a piacon, amelyik ne fordult volna meg nálunk – mondja Kisgergely Kornél, a Hiventures vezérigazgatója.

Folytatódik a közép-európai kockázatitőke-piacok fellendülése

2018. július. 11. 12:34
A Deloitte legfrissebb közép-európai kockázati tőke bizalmi felmérésében félévente megkérdezett közép-európai tőkebefektetők szerint a gazdaság és a tőkepiac kedvező környezetet teremt az ügyleteknek, többségük nem számít a piac lassulására, így a közép-európai tőkebefektetési tevékenység továbbra is egészséges szinten mozog.

Magyar startup digitalizálja a mezőgazdaságot

2018. január. 23. 11:02
Nemcsak a Szilícium-völgyre korlátozódnak a kockázati tőke befektetések, hanem a mezőgazdaságot kiszolgáló szoftvermegoldásoknál is találkozhatunk velük – ráadásul Szegeden. A Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő 400 millió forintról szóló befektetési megállapodást kötött az üvegházi technológiákat fejlesztő Gremon Systems Zrt.-vel.

Félmillió eurós tőkebefektetést kapott a SEON Technologies

2018. február. 14. 17:59
Az OTP-csoporthoz tartozó PortfoLion, valamint a Fiedler Capital összesen 500 ezer eurós befektetést biztosítanak az online csalásmegelőzéssel foglalkozó SEON Technologies részére. A bevont tőke segítségével újabb piacok és iparágak felé nyithat a magyar startup.

Rekordösszegű kockázatitőke-befektetés a Kelet-Közép-Európában

2018. augusztus. 28. 16:58
A Kelet-Közép-Európában (KKE) működő vállalatok rekord összegű, összesen 3,5 milliárd euró értékű befektetést kaptak 2017-ben; az összes befektetés háromnegyede fogyasztási cikkek és szolgáltatások iparágban történt; a befektetések 71 százaléka lengyel vállalatokhoz került, a fennmaradó hányad román, lett és magyar cégekhez – derül ki az Invest Europe legfrissebb jelentéséből.

VentureEU: 2,1 milliárd euró az innovatív vállalkozásokat segítő kockázatitőke-befektetések fellendítésére

2018. április. 10. 17:36
Az Európai Bizottság és az Európai Beruházási Alap (EBA) útjára indította a kockázatitőke-alapok páneurópai alapja (VentureEU) elnevezésű programot azzal a céllal, hogy Európa-szerte fellendítse az induló és a felfutóban lévő innovatív vállalkozásokba irányuló befektetéseket.

összesen: 30 db | 10 db/oldal

1 2 3