Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

27 találat a(z) "kockázati tőke" cimkére.

Hiventures-tőkeinjekcióból fejleszt a Bookr Kids

2018. május. 08. 18:59
Egymillió euró tőkebefektetést kap az állami hátterű, MFB-csoporthoz tartozó Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelőtől a Bookr Kids.

Idén már 2,6 milliárd forint befektetésről döntött a Hiventures

2018. május. 07. 18:58
A Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelőt 2018 első negyedéves eredményei alapján két független nemzetközi szervezet - a Crunchbase és Dow Jones - Európában az első, nemzetközi szinten pedig a harmadik helyre sorolta a legaktívabb befektetők rangsorában.

HVCA: közel száz vállalat jutott tőkéhez

2018. június. 06. 18:32
A Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület (HVCA) 2017. évi jelentése szerint tavaly Magyarországon 95 vállalat részesült összesen 38,2 millió euró összértékű kockázati- és magántőke-befektetésben. A befektetések 73 százaléka az év során három szektorba, a közlekedéssel, az informatikával és elektronikával, illetve az üzleti termékekkel és szolgáltatásokkal foglalkozó cégekbe áramlott.

Folytatódik a közép-európai kockázatitőke-piacok fellendülése

2018. július. 11. 12:34
A Deloitte legfrissebb közép-európai kockázati tőke bizalmi felmérésében félévente megkérdezett közép-európai tőkebefektetők szerint a gazdaság és a tőkepiac kedvező környezetet teremt az ügyleteknek, többségük nem számít a piac lassulására, így a közép-európai tőkebefektetési tevékenység továbbra is egészséges szinten mozog.

Magyar startup digitalizálja a mezőgazdaságot

2018. január. 23. 11:02
Nemcsak a Szilícium-völgyre korlátozódnak a kockázati tőke befektetések, hanem a mezőgazdaságot kiszolgáló szoftvermegoldásoknál is találkozhatunk velük – ráadásul Szegeden. A Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő 400 millió forintról szóló befektetési megállapodást kötött az üvegházi technológiákat fejlesztő Gremon Systems Zrt.-vel.

Félmillió eurós tőkebefektetést kapott a SEON Technologies

2018. február. 14. 17:59
Az OTP-csoporthoz tartozó PortfoLion, valamint a Fiedler Capital összesen 500 ezer eurós befektetést biztosítanak az online csalásmegelőzéssel foglalkozó SEON Technologies részére. A bevont tőke segítségével újabb piacok és iparágak felé nyithat a magyar startup.

VentureEU: 2,1 milliárd euró az innovatív vállalkozásokat segítő kockázatitőke-befektetések fellendítésére

2018. április. 10. 17:36
Az Európai Bizottság és az Európai Beruházási Alap (EBA) útjára indította a kockázatitőke-alapok páneurópai alapja (VentureEU) elnevezésű programot azzal a céllal, hogy Európa-szerte fellendítse az induló és a felfutóban lévő innovatív vállalkozásokba irányuló befektetéseket.

Hiventures: 8 hónap, 102 befektetési döntés

2017. október. 30. 18:01
Még 8 hónap sem telt el a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő indulása óta, de már 9,5 milliárd forintról hoztak befektetési döntést, amivel közel járnak az első éves befektetési tervek teljesítéséhez. A szervezet ezzel több ügyletet tudhat magáénak, mint tavaly az egész piac.

Kockázati tőkealap a közép-magyarországi kkv-k felzárkóztatására

2017. október. 30. 09:59
A szeptemberben elindított Irinyi II. Kockázati Tőkealap az első olyan tőkeprogram Magyarországon, amely célként tűzte ki a magyar kis- és középvállalkozások Ipar 4.0-ás fejlesztéseinek finanszírozását.

Befektet a Sybrillo startupba a Hiventures tőkealap-kezelő

2017. október. 17. 14:00
A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) portfóliójába tartozó Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő közel 250 millió forintot fektet az akciókamerákhoz kapcsolódó kiegészítőket gyártó Sybrillo startup vállalkozásba a növekedési befektetési programon keresztül.

összesen: 27 db | 10 db/oldal

1 2 3