Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

176 találat a(z) "kkv" cimkére.

Érdemes havonta ellenőrizni a köztartozásmentes adatbázis feltételeit

2017. március. 28. 14:46
Ahhoz, hogy valaki folyamatosan szerepeljen a köztartozásmentes adózói adatbázisban (KOMA), az adókötelezettségeket határidőben teljesítenie kell. Érdemes időről időre ellenőrizni, hogy nincs-e valamilyen elmaradás, ami kizárja a tagságot.

Himer Csilla: Hogyan biztosítható egy kisvállalkozás pénzügyi stabilitása?

2017. március. 28. 12:30
A pénzügyi stabilitás egy szépen hangzó fogalom, és lehet is vele találkozni – főleg, ha az ember fia/lánya multinál vagy más nagyobb cégnél dolgozik. Talán még középvállalkozások is szokták emlegetni. De mi van akkor, ha Ön kisvállalkozó? Hogyan lehet elérni a pénzügyi stabilitást egy kis cégnél? Himer Csilla kreatív kontrollernek jó híre van: megvan a módja.

A vállalkozások felkészítésére koncentrál idén az Iposz

2017. március. 28. 08:45
Az Ipartestületek Országos Szövetsége (Iposz) az idén a kisiparosokat érintő kedvező adózási szabályok ismertetésére, a feketegazdaság elleni eredményesebb fellépésre, a vállalkozások digitalizációjára, a munkaerő-utánpótlásra helyezi a hangsúlyt.

Piaci pozíciójuk javulására számítanak a hazai kkv-k

2017. március. 24. 12:31
Erősödhet a hazai kis- és középvállalkozások (kkv) piaci pozíciója. A vállalkozások negyede úgy véli, hogy egy éven belül javulhat versenyhelyzete.

Felvidéki magyar vállalkozásokat összegyűjtő honlap indult

2017. március. 22. 17:32
Felvidéki magyar vállalkozásokat összegyűjtő, azok elérhetőségeit és profiljait röviden bemutató honlap indult márciusban.

Több ponton változott a kisvállalkozások versenyképességi hitelprogramja

2017. március. 22. 08:01
Módosult a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban (GINOP) a mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelésére kiírt hitelprogram termékdokumentációja.

Két magyar kkv az innováció európai bajnokai között

2017. március. 10. 19:01
A „Horizont 2020” kutatási és innovációs keretprogram égisze alatt 22 ország 71 innovatív kis- és középvállalkozása részesül rövidesen összesen közel 104 millió euró uniós támogatásban – tájékoztatott az Európai Bizottság.

Győrújbaráti családi vállalkozás lett a European Business Awards magyar közönségdíjasa

2017. március. 10. 15:16
A European Business Awards (EBA) magyar nemzeti bajnokai közül a győrújbaráti Julius-Globe Kft. nyerte el a hazai közönségdíjat. A fémipari területen működő családi vállalkozás az európai közönségdíjért is versenyben maradt a szavazás április végi lezárásáig.

Közel 63 milliárd forint a hazai kkv-k digitális kompetenciájának fejlesztésére

2017. március. 09. 18:03
„A jövő a gazdaságban is a digitalizációról szól, ezért a kormány összesen 62,8 milliárd forint keretösszegű támogatással segíti a hazai kis- és középvállalkozások digitális fejlesztéseit, hiszen egy sikeres cég működéséhez elengedhetetlen a megfelelő minőségű informatikai háttér” – mondta Kara Ákos, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkára.

Kiberbűnözők vadásznak az óvatlan vállalkozásokra

2017. március. 04. 12:33
A hazai vállalkozások nagy többsége nincs felkészülve a jövőre hatályba lépő uniós adatvédelmi és kiberbiztonsági szabályok betartására, pedig azok igen komoly kihívást jelentenek még a nagyvállalatok számára is. A magyar kkv-k egyébként sem fordítanak sok figyelmet adataik védelmére, pedig a kibertámadások 60-70 százalékában ők jelentik a célpontot.

összesen: 176 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11