Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

466 találat a(z) "kereskedelem" cimkére.

A tavalyinál is erősebb forgalomra számítanak az áruházláncok húsvétkor

2019. április. 09. 16:32
Az előrejelzések szerint a vásárlók változatlanul sonkákból, tojásból, kalácsokból és édességekből vesznek jóval többet az átlagosnál, de a kereslet egyre inkább a minőségi termékek felé tolódik - derül ki az MTI által készített körképből.

A tavalyinál nagyobb forgalomra számítanak a kereskedők a húsvéti időszakban

2018. március. 31. 07:58
A tavalyinál nagyobb forgalomra számítanak a kereskedők a húsvéti időszakban, az ünnephez kapcsolódó élelmiszer-vásárlások túlléphetik az 50 milliárd forintot az idén az OKSZ szerint.

Sonkát, kalácsot, csokoládét ellenőrzött a fogyasztóvédelmi hatóság

2018. március. 30. 17:56
Nem megfelelő minőségű húsvéti sonkákat és kalácsokat szűrt ki az országos fogyasztóvédelmi vizsgálat. A fogyasztóvédelmi hatóság március közepén kezdte meg a húsvéti ellenőrzéseket.

Balesetveszélyes szakállvágót hívott vissza a Lidl

2018. március. 27. 13:01
Visszahívta egyik haj- és szakállvágó készülékét a TARGA GmbH, mert az esetlegesen hibásan gyártott termék töltés, illetve használat során kigyulladhat és szétrobbanhat.

Hetvenötezer újszülött családjához jutnak el a Magyar Termék Csomagok

2018. március. 27. 08:58
A fiatal családok magyar termékekkel való elérése, a hazai gazdaság erősítése egyaránt célja a Magyar Termék Nonprofit Kft. és a PromoBox Kft. együttműködésében induló projektnek, a „Magyar Termék Csomagnak". Márciustól tíz hónapon keresztül országosan 75 ezer újszülött családjához jutnak el a Magyar Termék védjegyet használó kis- és középvállalatok marketingkommunikációs anyagai, termékei.

Csattanó maszlag magja került a fűszerköménybe

2018. március. 22. 14:31
Csattanó maszlaggal szennyezett fűszerkömény tételeket hívott vissza a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). A csattanó maszlag fogyasztása akut (azonnali) panaszokat okozhat.

Túl sok cianidot mértek egy sárgabarackmag étrendkiegészítőben

2018. március. 21. 10:59
A megengedettnél magasabb cianid tartalom miatt riasztást adott ki a holland hatóság egy keserű sárgabarackmag étrendkiegészítőre. A termékből 12 uniós tagállamba, köztük Magyarországra is szállítottak.

Tejérzékenyeknek csúnya meglepetés lehet ez a desszert

2018. március. 09. 16:57
Kínában előállított vörösbabos-dinnyemagos süteményben nyomokban tej összetevőt (kazein-t) mutatott ki a svéd hatóság. A kifogásolt termék az EU több tagállamában, többek között Magyarországon is forgalomba került.

Újabb külföldi burgonyaszállítmányban találtak kártevőt

2018. március. 09. 11:02
Újabb külföldi burgonyában talált kártevőt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). A 11,5 tonna fertőzött szállítmány Romániából és Ausztriából származik

Brüsszel szerint jogsértő egyes termékek kiskereskedelmi árrésének magyarországi korlátozása

2018. március. 09. 10:01
Az Európai Bizottság (EB) kötelezettségszegési eljárás keretében újból felszólította Magyarországot, hogy szüntesse meg a mezőgazdasági és élelmiszeripari termékek kiskereskedelmi árrésének korlátozását.

összesen: 466 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11