Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

11 találat a(z) "Kara Ákos" cimkére.

Szupergyors internetet és teljes wifi lefedettséget kapnak az iskolák

2017. október. 16. 12:52
Megkezdődik a digitális oktatásfejlesztés: a kormány döntésének köszönhetően 2019 végig 4000 állami általános és középiskola, valamint szakképző intézmény kap szupergyors internetet és teljes wifi lefedettséget. A beruházás 31 milliárd forintból valósul meg – tájékoztatott a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM).

Az e-kereskedelemre és a kettős termékminőségre koncentrál idén a fogyasztóvédelem

2017. március. 14. 14:31
Az e-kereskedelem szabályozása és a kettős termékminőség megszüntetése áll a fogyasztóvédelem középpontjában az idén, de kiemelt feladat maradt a termékbemutatók ellenőrzése is.

Modern Vállalkozások Programja: júniusban jön a folytatás

2017. május. 23. 15:10
Júniusban folytatódik a Modern Vállalkozások Programja – hangzott el a kkv-k digitális felkészültségének javítását célzó projekt szakaszzáró rendezvényén.

NGM: átlátható módon kell szabályozni a fintech fejlesztéseket

2017. május. 18. 18:31
A digitalizáció a 21. század nagy kihívása, az innovatív, digitális pénzügyi megoldások hamarosan a mindennapok részét képezik, ezért a szabályozásban is fel kell készülni arra, hogy a fintech fejlesztések minél átláthatóbbak legyenek.

Folyamatosan ellenőrzik a háztartás-vegyipari termékek minőségét

2017. május. 10. 08:31
A fogyasztóvédelmi hatóság nem csak az élelmiszerek, hanem a háztartási vegyipari cikkek, kozmetikumok minőségét is folyamatosan ellenőrzi annak érdekében, hogy ne legyen különbség a nyugat-európai és a közép-kelet-európai fogyasztóknak árult termékek között.

Aláírták a magyarországi 5G koalíció alapító nyilatkozatát

2017. június. 19. 16:51
Aláírták a magyarországi 5G koalíció alapító nyilatkozatát hétfőn Budapesten: a 46 kormányzati és piaci szereplő, szakmai szervezet, ipari érdekképviselet és egyetem technológiai összefogása az ötödik generációs mobiltechnológia fejlesztését, valamint sikeres és gyors magyarországi bevezetését tűzte ki célul.

A Red Hat, az Oracle, az SAP és a National Instruments is beszáll az informatikai képzésbe

2017. június. 19. 13:05
A kormány piaci szereplők bevonásával versenyképesebbé teszi az informatikai képzést Magyarországon – jelentette be Kara Ákos, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkára.

Nem büntetésre, hanem konzultációra törekszik a fogyasztóvédelem

2017. január. 02. 19:32
A fogyasztóvédelmi hatóság nem a büntetésre, hanem a konzultációra törekszik a vállalkozásokkal – tájékoztatta Kara Ákos a Magyar Időket.

Vállalkozz digitálisan! – Elindul a szemléletformáló program

2016. május. 03. 13:44
A vállalatok digitális helyzetének javítása érdekében infokommunikációs (IKT) motivációs és szemléletformáló programot indít a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) – jelentette be Kara Ákos.

Kiemelten ellenőrzik jövőre a webáruházakat a fogyasztóvédők

2016. december. 20. 14:32
Jövőre az e-kereskedelemre fókuszálnak a magyar fogyasztóvédelmi hatóságok. Kiemelten figyelik egyebek mellett, hogy a webkereskedők megfelelően tájékoztassák a neten a fogyasztókat, például az elállási lehetőség részleteiről.

összesen: 11 db | 10 db/oldal

1 2