Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

12 találat a(z) "kamatláb" cimkére.

A fogyasztóvédők a rögzített kamatozású hitelt ajánlják

2018. február. 13. 07:58
Érdemes rögzíteni minél hosszabb időre a hitelek kamatait, ugyanis a változó kamatozású konstrukció kezdetben olcsó lehet, de hosszabb távon jelentősen megnőhetnek a törlesztőrészletek a kamatkockázat miatt - figyelmeztet a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ).

Leszoríthatják a kamatokat a minősített fogyasztóbarát lakáshitelek

2017. október. 11. 18:29
Valamennyi jelentős hazai bank és takarékszövetkezet kínál már minősített fogyasztóbarát lakáshiteleket, az ügyfelek több mint százféle kölcsönből válogathatnak. A hitelintézetek vállalták, hogy az eddigi piaci átlaghoz képest alacsonyabb kamatú és költségű lakáshiteleket kínálnak.

Januárban picit drágábbak lettek, de így is olcsóbbak a hitelek, mint egy éve

2017. március. 06. 11:45
A háztartások új lakáscélú hiteleinek átlagos kamatlába enyhén emelkedett januárban. A szabadfelhasználású jelzáloghitelek költsége gyakorlatilag nem változott, de a személyi hiteleké érzékelhetően megugrott.

Csökkenhet a lakáshitelek kamata a fogyasztóbarát minősítés bevezetésétől

2017. június. 01. 09:31
Június elsejétől pályázhatnak a bankok a minősített fogyasztóbarát lakáshitelek nyújtására. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) arra számít, hogy a jövőben csökkennek a lakáshitelek kamatai, kisebb lesz a hiteldíj, ennek hatására nő a bankok közötti verseny is.

Idén is jár az állami kamattámogatás a Széchenyi Kártya hiteleihez

2017. január. 12. 15:01
Döntött a kormány a Széchenyi Kártya Program egyes konstrukciói támogatásának folytatásáról. A legnagyobb, akár öt százalékpontos kamattámogatás a beruházási, az önerő kiegészítő és a támogatást megelőlegező hitelhez jár.

Túl magas késedelmi kamatokat számított fel a Sberbank

2017. február. 14. 17:01
A jogszabályban megengedettnél magasabb késedelmi kamatot számított fel egyes fogyasztói kölcsönöknél a Sberbank. A hitelintézetet 8,5 millió forintra bírságolt az MNB, és vissza kell fizetnie összesen mintegy 14 millió forint késedelmi kamatkülönbözetet.

Rekordalacsony bevételt hoz az idén tíz éves kamatadó

2016. szeptember. 06. 11:01
A lakosság megtakarítási hajlandóságát nem vetette vissza a 2006 szeptemberében bevezetett kamatadó, az állam azonban már nem keres százmilliárdokat a teherrel, idén rekordalacsony bevételre számíthat.

Néhány bankbetét még most is hoz két százalék felett

2016. október. 28. 12:45
Két százalék fölötti betéti kamatok is elérhetők egyes hitelintézeteknél, miközben más piaci szereplők megtakarítási lehetőségei szinte kamatmentesek – derült ki az MNB több mint ezer hazai betéti terméket összesítő Betétkereső alkalmazásának friss adataiból.

Matolcsy György szerint még évekig alacsonyak maradnak a kamatok

2016. november. 08. 09:31
Hosszú ideig, 2018-19-ig fennmaradhat a jegybank laza monetáris politikája - mondta Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke a Világgazdaságnak adott interjúban.

A régióban a magyar bankok keresik a legtöbbet a lakáshiteleken

2016. december. 28. 15:31
A lakáshitelek kamatfelára Magyarországon kétszer akkora, mint a régiós átlag. Az MNB a bankok közti verseny élénkítésével tenné olcsóbbá a kölcsönöket.

összesen: 12 db | 10 db/oldal

1 2