Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

26 találat a(z) "Kamara" cimkére.

Háromszéki vállalkozók kritizálják a kormány bérpolitikáját

2018. március. 08. 14:00
A román kormány „fiskális forradalma” miatt panaszkodnak a háromszéki vállalkozók. Szerintük összevisszaságot hoztak a fizetéseket érintő intézkedések.

Erősíti szolgáltató jellegét a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara

2018. június. 01. 08:29
A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) a jövőben erősíti szolgáltató jellegét, a kamarai tagdíjakat és regisztrációs díjakat egyre nagyobb mértékben fogja a budapesti vállalkozásokra fordítani - mondta Csoltó Gábor, a június 1-jén hivatalba lépő BKIK-elnök a köztestület éves közgyűlését követő sajtótájékoztatón.

Törvényességi ellenőrzést kért a Fővárosi Főügyészségtől a BKIK elnöke

2018. január. 29. 09:18
Krisán László, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) elnöke a Fővárosi Főügyészséghez fordult, levélben kérte a köztestület teljes körű törvényességi ellenőrzését, miután a jogszerű működést egy kamarán belüli csoport megkérdőjelezte.

Lakást vásárol vagy felújít? – Ezekre mindenképpen figyeljen

2018. február. 02. 15:59
Miközben Magyarországon egyre inkább nő a lakásépítési kedv és az építőipar e területe felfutóban van, a fogyasztóknak és a vállalkozásoknak is egy sor fogyasztóvédelmi előírással kell tisztában lenniük és azokat betartaniuk a munkák elvégzése során.

Magyar startupokat várnak bajor szakmai útra

2018. augusztus. 28. 12:30
A Német-Magyar Ipar és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) szakmai utat szervez Bajoroszágba.

Bejelentette lemondását Krisán László, a BKIK elnöke

2018. április. 10. 11:57
A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) rendkívüli elnökségi ülésén Krisán László elnök bejelentette lemondását, a kamara vezetését a májusi küldöttgyűlésen adja át.

A kovásznai kamara szerint a szakszervezet ma már csak sóhivatal

2017. november. 22. 13:16
A legpesszimistább becslés szerint a romániai alkalmazottak negyedének csökken a fizetése a tb-járulék áthárítása nyomán Romániában.

A jogtanácsosok egy részének is be kell lépnie az ügyvédi kamarába

2017. június. 13. 17:32
Az ügyvédi tevékenységről szóló új törvény értelmében be kell lépniük az ügyvédi kamarába azoknak a jogtanácsosoknak, akik a jövőben jogi képviseletet vagy okiratok ellenjegyzését kívánják ellátni.

Nagy Norbert Jövő tehetsége díjat kapott a BKIK-tól

2017. január. 24. 13:31
Nemzetközi eredményei elismeréseként Nagy Norbert gyorsasági autóversenyző kapta a BKIK Jövő tehetsége elismerését 2016-ban.

Parragh László: erősödött a kamarai rendszer, nőtt a társadalmi elismertsége

2017. december. 26. 16:02
A kamarai rendszer tekintélye, súlya az idén erősödött, nőtt a társadalmi elismertsége a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke szerint.

összesen: 26 db | 10 db/oldal

1 2 3